|
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Ēdieni, dzērieni, receptes
fiffaaC
|
Cepuminji... ;)
Visiem zinaamajiem cepuminjiem ar paregjojumiem nav viennoziimiigas izcelshanaas veestures...Pastaav uzskats, ka tos izgudroja XIV gadsimtaa Kjiinaa naakamais imperators Chzju Juanj Chzjan. Tajaa laikaa valsts bija mongolju juugaa, jebkuri ... lasīt vairāk
21.aprīlis 2012 21:12
16 26 4
|
kwazimorda
vīrietis, 58
|
fiksie salāti
sustavs: bundžiņa brāļu kapu/brētliņas tom.mērcē/;bundžiņa balto pupiņu;divi sīpoli;majonēze;skābs gurķis;sāls;pipari;sinepes.ietaisīšana: atrauj bundžas vaļā,samet ~ 2l bļodā.Pupiņas ar visu,nenokāšot.Sīpolus saagriež smalki, klāt.Tāpat skābu ... lasīt vairāk
15.aprīlis 2012 19:29
18 60 4
|
ernestine
|
Pārdomas.
Redzēju dokumentālu filmu par tējas vākšanu un ražošanu. Vairs tēju dzert negribas....
13.aprīlis 2012 09:19
31 62 11
|
grafins_Malishew
|
Tā diena ir klat!
Pēc kāju mazgāšanas Jēzus Kristus veica Pashu vispirms pēc Mozus likuma, bet pēc tam iedibināja jauno Pashu svētās Euharistijas lielāko noslēpumu. Svētā vakarēdiena iedibināšana ir otrs notikums, kuru Pareizticīgā Baznīca atceras Lielajā ... lasīt vairāk
12.aprīlis 2012 00:05
8 26 2
|
mis_parkere
|
ņam
Ar keksu mīļš nekļūsi :)
|
LieliskaisTM
|
Perfekts mirklis
Kādam būtu jābūt perfektam vakaram? Es to iedomājos aptuveni šādi. Sēžu zvilnī sasedzies ar pūkainu pončo uz terases vērojot, kā oranžīgi dzeltenie rietošas saules stari laužas cauri krēslainajiem koku siluetiem. Man blakus atkorķēta, no Spānijas ... lasīt vairāk
6.aprīlis 2012 00:11
3 47 1
|
grafins_Malishew
|
Olu jautājums.
Leģendārā juvelieru nama Faberžē dibinātāji bija bēgļu ģimene no Francijas, kas savulaik apmetās Pērnavā, bet vēlāk pārcēlās uz Sanktpēterburgu. Tieši tur 1842. gadā Karls Gustavs Faberžē (18141893) pagraba telpās atvēra nelielu darbnīciņu. ... lasīt vairāk
4.aprīlis 2012 19:41
6 26 2
|
Bachata
sieviete, 36
|
Sushi
Reti tā gadās, ka sagribas kaut ko nu nejēgā, tā ka acīs cērtas.. Šoreiz tas ir sushi.. Tagad staigāju ar savām cērtošajām acīm apkārt...
26.marts 2012 16:34
16 21 4
|
Bachata
sieviete, 36
|
Mīļākais ēdiens
Sakiet, ko gribat, bet kartupeļi ar mērci (vai bez tās), salātiem un galvenais - ceptu cūkgaļu - ir un paliks mans vismīļākais ēdiens. To pārspēt var tikai shushi ar avokado un gurķi, bet.. tikai svētku reizēs. Normāli ir ēst kartupeļus ar ... lasīt vairāk
20.marts 2012 13:34
21 60 1
|
|