![]() | |||
|
Iepazīsties
360 lietotāji on-line
74 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
sweet_cherry: Neiedomājies par tādu lietu, kā apēst tos dažus, kas palikuši pakā? Tad nebūtu i cauruma kompozīcijā, i otra paka joprojām gulētu sveika un vesela :D
#1 2012-02-24 22:38 LieliskaisTM: Kas darīts darīts un ir pārāk vēlu tādām eksistenciālām pārdomām. Tagad es varēšu gulēt sveiks un vesels, un panašķojies. :D
#2 2012-02-24 22:44 LieliskaisTM: Brētliņas. Es dodu priekšroku brētliņām. Negribu reklamēt, taču ir vienas, kas man dikti iet pie kuņģa(nevis pie sirds).
#7 2012-02-25 13:36 eksotiskaaa: neesi vel paredies?:D
paskatas uz savu bardakaino galdu/paliek kauns/ #5 2012-02-24 23:14
Pārējos 1 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Cepts muskatķirbis. (4)
Varbūt kāds ir cepis muskatķirbjus, un varētu padalīties ar recepti. Paldies.
Pankūku novietošana uz šķīvja (22)
Kā pareizi pēc pankūku cepšanas tās novietot uz šķīvja? Ar to pusi, kura beidzamā bija uz pannas vai otrādi?
Tītara gaļas gatavošana (4)
Varbut kada padalitos ieteikumos, ka gatavot titara galu, lai ta nebutu tada sausa? un cik ilgi vispar sī gala termiski ... |