|
Iepazīsties
320 lietotāji on-line
85 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
v_s_o_p: Gars pārtop par receptūru, matēriju ar visām tām pieejamām zosīm un mandarīniem
#2 2014-12-06 19:29 fiffaaC: Man garsho ar kabachiem. Papriku, kabachus un siipolus sagriezj gabalinjos, pievieno cukuru, saali, ellju, tomaatu meerci un etikji, vaara, liidz kabachi mazliet miiksti, pilda burkaas.
#3 2014-12-06 19:30 Marija_Anna: kur tu biji rudenī ?
Tagad izejmateriāliem jau ir cena , tad bija viss par pusvelti :) Tomāti , paprika , burkāni ķiploki , sīpoli , sāls , pipari melnie , cukurs , eļļa , etiķis , bik tomātu mērce , ja ne asu , tad čili atliekam malā #7 2014-12-06 20:12
Pārējos 4 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Cik grādos žāvēt pupiņas? (7)
lūdzu - no pieredzes, cik grādos drīkst žāvēt pupiņas, lai nākošajā gadā der arī stādīšanai ?
Zivju kūpināšana pārnēsājamā kūpinātavā (4)
Makšķerēšana 3-5 dienas, zivju daudz, gribas atvest mājās žāvētas |