|
Iepazīsties
390 lietotāji on-line
127 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
v_s_o_p: Gars pārtop par receptūru, matēriju ar visām tām pieejamām zosīm un mandarīniem
#2 2014-12-06 19:29 fiffaaC: Man garsho ar kabachiem. Papriku, kabachus un siipolus sagriezj gabalinjos, pievieno cukuru, saali, ellju, tomaatu meerci un etikji, vaara, liidz kabachi mazliet miiksti, pilda burkaas.
#3 2014-12-06 19:30 Marija_Anna: kur tu biji rudenī ?
Tagad izejmateriāliem jau ir cena , tad bija viss par pusvelti :) Tomāti , paprika , burkāni ķiploki , sīpoli , sāls , pipari melnie , cukurs , eļļa , etiķis , bik tomātu mērce , ja ne asu , tad čili atliekam malā #7 2014-12-06 20:12
Pārējos 4 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Zaļie kokteiļi (16)
Vēlos sākt dzert zaļos kokteiļus. Nekad neesmu tos gatavojusi. Lūdzu, iesakiet garšīgu recepti.
Ko pievienot ūdenim, lai olu čaumalas labāk uzsūc dabīgās ... (16)
Iespējams, ka tēma jau bijusi, bet pavirši meklējot neatradu. Nāk Lieldienas un jākrāso olas. Būtu dakteris, skaidrs, ...
Par kūpinātām zivīm... (9)
Varbūt kādam ir paziņas, draugi, kas labi kūpina zivis, kas māk to darīt. Būšu pateicīgs, ja varēsiet kaut ko ieteikt.
Rimi, bulkas, atlaides (12)
Kas zin, kad un kāpēc ir atlaide bulkam RIMI? Nopirku šovakar kruasānus ar šokolādi , un čekā redzu 35%atlaide ... |