|
Iepazīsties
330 lietotāji on-line
127 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
v_s_o_p: Gars pārtop par receptūru, matēriju ar visām tām pieejamām zosīm un mandarīniem
#2 2014-12-06 19:29 fiffaaC: Man garsho ar kabachiem. Papriku, kabachus un siipolus sagriezj gabalinjos, pievieno cukuru, saali, ellju, tomaatu meerci un etikji, vaara, liidz kabachi mazliet miiksti, pilda burkaas.
#3 2014-12-06 19:30 Marija_Anna: kur tu biji rudenī ?
Tagad izejmateriāliem jau ir cena , tad bija viss par pusvelti :) Tomāti , paprika , burkāni ķiploki , sīpoli , sāls , pipari melnie , cukurs , eļļa , etiķis , bik tomātu mērce , ja ne asu , tad čili atliekam malā #7 2014-12-06 20:12
Pārējos 4 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Trusis (8)
Vai kāds nevar ieteikt vienkāršu un labu recepti truša pagatavošanai no personīgās pieredzes?
Medus nostājies kārtām (18)
Atnesa draugs podiņu ar medu... kaut kādu nepareizu. Medus podiņā nostājies kārtām. Virspusē kā sastingušas krēmkrāsas ...
Ēšanas kultūra, inteliģence un liekais svars. (58)
Mēdz teikt, ka cilvēks ir tas ko viņš ēd, kāpēc pie mumsiem ir tik daudz cilvēku, kas neprot un nesaprot ko un cik ...
Gaiļa kūpināšana (17)
Nopirkām dažus gaiļus, domājām nokūpināt. domāts darīts. kūpinājām kādas 5 stundas, gaļa ir gatava nav jēla bet ... |