|
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Ēdieni, dzērieni, receptes
pitons1975
|
Kundze vilcienā modina guļošu veci:- ...
Kundze vilcienā modina guļošu veci: - Jums veikals vaļā! - Tad jau redzējāt tā direktoru. - Nē, bet piedzēries krāvējs gan uz maisiem gulēja.
13.aprīlis 2011 15:24
0 23
|
chaterlija
|
Cepti kartupeļi .#
NU tātad paņem 10-20 kartupeļus. notīri iemet ūdenī. noskalo. Ielej katlā ūdeni. iemet kartupeļus (tīros) Vāri līdz sāk burbuļi un lai burbuļi ir 5 min. NOvārījušies. Ēd pusi vārītos kartupeļus. ... lasīt vairāk
7.aprīlis 2011 16:35
0 53 -1
|
chaterlija
|
Ja gribas ko garšīgu !!!
Tiem kas grib izbaudīt ko extrēmu , noteikti noderēs šī recepte Tad nu sāksim : vaijadzēs - vienu ēdamkaroti miltu ! - 3 šprices - eļļu, pienu un šķidro cukuru (ja gribat ko garšīgu) - 1 paipalu olu (tā tācu ir extrīm ... lasīt vairāk
7.aprīlis 2011 16:29
0 58
|
100latnieks
|
cuukgaljas marineeshana
tikai saals pipari un siipoli izraadaas viss gjeniaalais ir vienkaarshs
3.aprīlis 2011 21:01
0 33
|
joga
vīrietis, 76
|
:)
Par pārtiku nekādas Raizes- To miglu griez un liec Uz maizes...:)
2.aprīlis 2011 08:07
4 33 5
|
kwazimorda
vīrietis, 58
|
dzērājmaizītes
Ņem divas bundžas brāļu kapu/brētliņas tomātu mērcē/,atver,saturu bļodiņā.Piegriež smalki lielu sīpolu,pievieno ēdamkaroti krējuma,divas karotes mārrutku,garšvielu steikam/vai citu,kurā ir sāls un pipari/.Iegūto samīca kopā un smērē uz ... lasīt vairāk
28.marts 2011 13:05
16 69 3
|
diena
|
men & woman
Es nezinu, ko citi cilvēki tur saskata, bet es saskatu pakapojumu un resursu apmaiņu. Vēsuturiski ir bijis tā, ka tiek slēgta ilgtermiņa vienošanās ( Dieva priekšā ) par .... mīlēt un cienīt, kā bēdos un priekos, .... blā , blā , blā ...... ... lasīt vairāk
20.marts 2011 19:16
6 102 1
|
zqzq08
|
Svaigēšana - Rīgā, Skolas ielā 12.
Jauna ēstuve (pusdienotava un vakaros restorāns) "Raw Garden" - tiem, kam patīk un ir piemērota svaigēšana. Skolas ielā 12, netālu no Esplanādes un viesnīcas "Latvija". Dažas svaigēdienu gatavotāju tēzes. ... lasīt vairāk
18.marts 2011 00:09
1 86 4
|
Ome
|
....
Latgales Laiks 2011. g. 14. martā, 00:02 Garšīgs un sātīgs ēdiens ir kāpostu tīteņi, kurus var gatavot dažādās variācijās. Ja tīteņu iznāk par daudz, nav liela bēda, jo tos pusgatavus var likt saldētavā un pietaupīt citai ... lasīt vairāk
14.marts 2011 18:47
0 43 -2
|
|