![]() | |||
|
Iepazīsties
370 lietotāji on-line
72 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
punktiite: Hmm, varētu labi garšot, īpaši - brūkleniski banāniskais ievārījums! Man launagā bija banānu siltās maizītes! Garšoja super! Kādā cieņā šodien banāni - mums abām!:)
#1 2011-01-29 16:40 bucene: Vislabāk bija viss kopā! Pēc trīs pagulētām stundām garšoja labi.:) Garšīgi ir karsti banāni ar zapti, tik no manis banāni patālu...
#2 2011-01-29 16:43 bucene: ...izklausās, vai ne?:)
Bet nu jāsaņemas pastaigai putenī pēc svaiga kazas piena. Ceru, ka būs arī biezpiens, kā tas man iegaršojies! Nevar salīdzināt ar citiem. #4 2011-01-29 16:47 bucene: Apsveru visādas iespējas, gaidot pavasari, ko audzēt.:) Kaimiņiene, kurai ir kaza un bija arī āzis, tikko nokāva āzi, jo smirdot kā vells, mūžam ar apčurātu bārdu...
#7 2011-01-29 16:51 ernestine: Man sagribējās vinigretu, pagatavoju, bet...nav tas kā krievu tautības draudzenei sanāk ...
#6 2011-01-29 16:49
Pārējos 17 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā pagatavot Canneloni? (11)
Mēģināšu pagatavot Canneloni. Internetā salasījos un saskatījos dažādus veidus. Radās jautājumi: 1. Kā dariet ar ...
Kā panākt lai ābolu ievārījums neoksidējas (5)
Kādu vielu ir jāpievieno ābolu ievārījumam, lai tas neoxsidējas, nepaliek brūns. Esmu redzējusi tādus gaiši zaļganus ...
Krimildes (6)
Padalies, lūdzu, ar pieredzi kā pareizi salīt krimildes. Vai ir nepieciešama termiskā apstrāde?
Kā karsē ābolu sulu? (10)
Cik ilgi jākarsē? Vai jāvāra? Gribēju pildīt 1,5 litrīgās stikla burkās...
Ko šodien ēdāt? Un ko vakar? (54)
Par cik šodien iesāpējās jautājums par neveselīgu pārtiku ikdienā, tad nu iedomājos: a nez ko citi ēd!? Par cik man ... |