![]() | |||
|
Iepazīsties
80 lietotāji on-line
82 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Black_Coffee: ..tikai ar to meskalīnu prātīgi - pārdozē un gatvs! Vairs nespēsi baudīt meskalīna reibumu (tā sapratu iz grāmatas par Donu Huanu....)....
#1 2011-01-21 14:10 EWA_I: Es tikai drusku pagaršoju žāvētā veidā - kolēģe košļāja žāvētu kalmi, kad viņai bija iekaisis zobs. Pilnīgi nekā. Tā kā patiešām nezinu, cik daudz ir jāapēd, lai kaut kas būtu.
#2 2011-01-21 14:31 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Vai saldējamā kamerā var ziemai uzglabāt ar gaļu un rīsiem ... (12)
Vai pēc atsaldēšanas paprika nebūs beigta?
Kā gatavot butes? (6)
atnesa butes un nezinu, kā rīktīgi ar tām jādara. Internetā ar tā īsti nav. Kā labāk izcept?
Pildīta parika (21)
Sapildīju sarkanajās paprikās žāvētu vistiņu,šampinjonus,tomātus,sinepes un sieru.Ieliku cepeškrāsnī.Iekšas izdevās ...
Kur spiež no āboliem sulu Pierīgā? (8)
Interese pārstrādāt dažus maisus kritušos ābolus, vēlams Dārziņu rajonā.
Kokteiļi ar tumšo rumu (16)
Tumšais rums - gribu kaut ko sajaukt, bet pašas receptes jau bišķīt apnikušas... varbūt kāds ko labu zin ieteikt? |