|
Iepazīsties
280 lietotāji on-line
85 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Maarka_Tvans dienasgrāmata
jozolsen: Receptologs!! Pirms vai pēc tiem Līgo svētkiem? Ar kečupu viss vienādi garšo..Tas kā konjaku ar kolu šķaidīt..
#1 2018-06-20 21:27 Maarka_Tvans: Ak, jā!Aizmirsu pieminēt daudz ķiplokus un svaigi žmiegtu citronu sulu..
#2 2018-06-20 21:33 Cerinju_Peeteris: ..nu nee, labaak Kijivas vistu kotlesju recepti :D proti .. tai liek klaat zirga galju :D [slavenam Kijivas pavaaram prasiija proporcijas .. sjis atbildeejis 1:1, viena vista un viens zirgs :D]
#5 2018-06-20 21:58 JurisK: Ne par teemu, bet par audzeetavu lashu cenaam gan es briinos! Norveegji paardod apm. par taadu pat cenu, pirms kaada pusgada pat bija nolaista, bet Latvijaa peedeejo nepilnu 10 gadu laikaa cena 4x augstaaka! Labi dziivojam! Un pievienojos jozolsenam, taa galva tak maksaa kaadi 10eu viena pati!
#7 2018-06-21 10:57
Pārējos 1 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
rupjmaizes kārtojums (12)
Dāmas, pastāstiet,lūdzu, vai rupjmaizes kārtojumam garoziņa jānogriež pirms maizes samalšanas?
Ķo pagatavot ātrās biznesa pusdienās? (10)
ko gardu un viegli pagatavojamu uztaisit biznes pusdienas?
Piparkūkas - mīkstās, mutē kūstošās! (15)
Kā pagatavot tādu mīklu, lai piparkūkas būtu NEVIS trauslas, kraukšķīgas (te pameklējot, visas receptes spiež uz ... |