|
Iepazīsties
340 lietotāji on-line
127 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Maarka_Tvans dienasgrāmata
jozolsen: Receptologs!! Pirms vai pēc tiem Līgo svētkiem? Ar kečupu viss vienādi garšo..Tas kā konjaku ar kolu šķaidīt..
#1 2018-06-20 21:27 Maarka_Tvans: Ak, jā!Aizmirsu pieminēt daudz ķiplokus un svaigi žmiegtu citronu sulu..
#2 2018-06-20 21:33 Cerinju_Peeteris: ..nu nee, labaak Kijivas vistu kotlesju recepti :D proti .. tai liek klaat zirga galju :D [slavenam Kijivas pavaaram prasiija proporcijas .. sjis atbildeejis 1:1, viena vista un viens zirgs :D]
#5 2018-06-20 21:58 JurisK: Ne par teemu, bet par audzeetavu lashu cenaam gan es briinos! Norveegji paardod apm. par taadu pat cenu, pirms kaada pusgada pat bija nolaista, bet Latvijaa peedeejo nepilnu 10 gadu laikaa cena 4x augstaaka! Labi dziivojam! Un pievienojos jozolsenam, taa galva tak maksaa kaadi 10eu viena pati!
#7 2018-06-21 10:57
Pārējos 1 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Iesakiet zivs panēšanas recepti (13)
Sveiki ēdienu gatavošanas virtuozi un tie, kuriem vienkārši patīk garšīgi paēst. :) Iesakiet kādu labu zivs panēšanas ...
Vēlreiz par vīnu (34)
Te jau iepriekš bija diskusija ar viedokli, ka pussaldos vīnus dzer tikai bērni un pusaudži. Tā kā es dzeru to, kas man ...
Negaršīga vītināta zivs, kā izlietot? (16)
Draugi atveda ciemakukulī vītinātu zivi. Pagaršoju, un sapratu,ka kaut kas īsti nav kā vajag, garšvielu par maz, vai ... |