|
Iepazīsties
370 lietotāji on-line
82 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Capt_James_Hook dienasgrāmata
vecaiszanis: vai vai vai, nu salikuši tos mīnusus, laikam jau tēļ jokainā teksta, te jau mēdz aplēties i lapsēns un nu āķis, tas lai vinu ziņā. Es šoreiz padalīšos ar viedokli par omleti . . . un proti, labus gadus atpakaļ kaut kur līča jūrmalā ap Enguri sanāca būt lielā ļaužu pulkā. Bāzītē bija atvesta štrausa ola!!! Tad nu mēģinājām "sist", nekā, tad beigās ar dzelzs zāģīti cepurīti vīlējām nost :)) kad bija vaļā, vairs nesekoju kurā mutes bļodā ola tika izlieta un kulta, bet kad nāca omlete gatava, nez kāpēc lielais vairums smādēja, man nu tika lielais restorāna šķīvis ar kaudzi, ar zaļumiem ar pienu un ar kečupa/majonēzes garnējumu! Teikšu tā, nekāda atšķirība no klasiskās:)
#1 2023-07-12 23:40 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā iekonservēt liellopa gaļu? (7)
Kā iekonservēt liellopa gaļu krieviski viņu sauc par tušonku.Es zinu ,ja to nepareizi izdara ,var sanākt liela ...
Ēšanas kultūra, inteliģence un liekais svars. (58)
Mēdz teikt, ka cilvēks ir tas ko viņš ēd, kāpēc pie mumsiem ir tik daudz cilvēku, kas neprot un nesaprot ko un cik ...
Kliņģeris (16)
Lūdzu padalieties pieredzē, kur Rīgā var pasūtīt gardu kliņģeri-tādu ar riekstiem, augļiem, marmelādi utt.
ko darīt ar aļņa gaļu? (17)
mani mīļie viedie virtuālie biedri, iesakiet, lūdzu, ko interesantu varētu pagatavot no aļņa gaļas. Internetā neko ... |