|
Iepazīsties
60 lietotāji on-line
74 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
DanaL dienasgrāmata
CoCoSan: Gaiļu un vārnu epizodiskās rīkles ir sīkums salīdzinājumā ar ciema suņu varzu. Tie grab augu diennakti vajag vai nevajag.
#1 2021-06-22 19:54 DanaL: Tāda nelaime ir pieredzēta arī mūsu pusē. Saimnieki aizlaiž nedēļas nogalē ciemos, suni - pie ķēdes. Suns gaudoja 48 stundas no vietas. Pēc tam kāds no viņiem laikam tika nomušīts (nezinu - suns vai saimnieks), jo gaudošana norima.
#5 2021-06-22 23:10 RRAGANA: Šausmaz!!!
Man te dzied strazdi, lakstīgalas, milzums zvirbuļu čalo un kādi saspiedušies albatrosi reiz pa reizei kliedz. No 4:45-5:00 līdz 8:00-8:30. Konsekventi, kā modinātājzvans uz snooz režīmu. #2 2021-06-22 20:35 988: Dzirdu Kikeriguu katru ritu! Lieku mob budilniku uz 6. Mostos ap 5 un pusmiega, nedaudz satraukti gaidu miloto ringtone. Ir! Seko putninu civinasana, strautina calosana, diena iesakusies uz pozitivas nots 😆
#3 2021-06-22 20:54 DanaL: Interesanti, vai tiešām nepastāv meldiņš ar vārnas ķērcienie? Tiem, kam grūti pamosties, varētu noderēt. Rīts sāksies ļoti rosīgi :D
#7 2021-06-22 23:19 Spriditis1975: Galvenais, ka tēma ir sadaļā ēdieni, dzērieni un receptes :D
Kaut kā uz vecumu arī sāku izjust čivinātāju traucēšanu #4 2021-06-22 23:00
Pārējos 7 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Baraviku žāvēšana (11)
ir kādam kāda laba (un praksē izmantojama) metode, kā baravikas sažāvēt? var jau protams samarinēt, bet nav to ...
Kā pagatavot pareizi Stori. (7)
Gribēju nopirkt foreli,bet nbij,piedāvāja stori.Nopirku,bet nezinu,kā pareizi pagatavot.Varbūt kāds var ko ieteikt?
Ka sauc lietuviesu edienu. (20)
Varbut kads zin,ka sauc lietuviesu edienu-kartupelu bumbinas ar galu vidu.
Limbažu skābais krējums garšo pēc margarīna! (7)
Limbažu skābais krējums garšo pēc margarīna:( Atliek vien secināt,ka arī šim krējumam klāt lej eļļu:((
Burku pasterizēšana cepeškrāsnī ? (15)
Esmu par to dzirdējusi, toreiz nebija tāda nepieciešamība, nepievērsu uzmanību. Varbūt kāds to ir darījis, man interesē ... |