|
Dienasgrāmatas (blogi)
Ēdieni, dzērieni, receptes
Rurouni
|
Sīpoli
Sīpoli ir forši, īpaši ceptā veidā. Tikai katru jauku reizi, kad tos griežu, sanāk nobimbāties glužu sarkanam. Bet tomēr tie ir garšīgi... :D :D :D Ps. Esmu nopietni padomājis par gāzmasku...
|
smukais2324
|
atsaucieties
Sveicinati!Vai drikstu jums ko lugt?Lieta ir tada kad paliku bez darbinja un nesamaksaja man pilniba neko un majas pat est vairs nav ko busu no sirds loti pateicigs ja varesiet ispalidzet vismaz ar ko!
26.jūnijs 2013 16:48
2 36 -2
|
pidulis
|
Irbeņu laiks
Pašlaik pilnos ziedos zied irbenes. Tagad tās ir viegli saskatīt, un nu ir īstais laiks tās sameklēt un kaut kā to vietu atzīmēt, jo vēlāk rudenī tās būs daudz grūtāk pamanāmas. Mūsu pusē irbeņu ir pamaz, un neviens viņas arī neēd, jo uzskata par ... lasīt vairāk
7.jūnijs 2013 13:41
2 35 6
|
incognita1973
|
Brokoļi
Brokoļus sadala ziedkopās. Uzvāra ūdeni, pieliek sāli un pāris ēdamkarotes eļļas, liek vārīties makaronus. Dažas minūtes pirms makaroni ir gatavi, pieliek brokoļus. Apcep mazos gabaliņos sagrieztu šķiņķi, sīpolu un ķiplokus. Pievieno miltus, apcep, ... lasīt vairāk
17.maijs 2013 21:51
2 32 4
|
hghg
|
Kokteilis
70gr kolas 50ml degvīna laims ledus ņēma šeikerī ieejam degvīnu kolu laima sulu sakratam ieejam glāze pievienojam ledu sanāk atspirdzinošo kokteilis uz veselību
|
hghg
|
Zivs kotletes
Šodien cep zivju kotletes. 0,5kg Līdaka fileja 2olas milti 0,1kg baltmaizes sāls pipari karijs līdakas fileju samaļ uzsit divas olas pievieno sadrupinātos baltmaizes miltu sāli piparu un kafiju visu samaisa liek cepties uz panas
|
MaryClaire
|
saaaaldēēēēēJUMS!
.... ir beidzot manai garšai radīts saldējums, kuru es varu pat vienreiz dienā apēst! :)
nu, manējais ir tas ar dubultķirsiem! :)
9.maijs 2013 13:55
11 36 -1
|
sarunas_lv
|
Logā pavīdēja pavasaris
Nu visa pasaule viens milzīgs dārzs, Kam pāri liecas debess plašums zils, Ar ziediem izrakstītas pļavas, ārs, Un svaigu sveķu smaržu elpo mežs. Kā lielā mīlā gribas rokas celt Pret ļaudīm, zvaigznēm, tālo debesi, ... lasīt vairāk
19.aprīlis 2013 13:00
0 4 2
|
|