![]() | |||
|
|
Iepazīsties
370 lietotāji on-line
76 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
ewitta: labāk tomēr nejaukt kopā tik daudz dažādas izcelsmes olbaltumvielas un ogļhidrātus. Vismaz gaļu ar sieru toč ne. Un plusā vēl milti..un saldais krējums..oij.
Pareizāk būtu no šīs receptes izvilkt trīs receptes- vienu brokoļi+škiņķis, otra brokoļi+siers, trešā brokoļi+graudu produkti+saldais krējums. #1 2013-05-18 00:28 fokapirmais: Dzīve ir domāta baudīšanai( arī gastronomiskai). ja kādam baudu sagādā kaloriju skaitīšana un gramatiski pareiza ēšana tad ,protams, arī okei Bet es piederu pie pirmajiem.
#2 2013-05-18 10:23 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā izmantot sarīvētos burkānus pēc sulas izspiešanas? (22)
Tagad sulu spiešanas laiks! Sulu izdzer, bet samaltos burkānus žēl sviest ārā. Pamēģināju cept kopā ar tītara gaļu ...
Kavas dzēriens (14)
Iedvesmoja raidījuma "Milda apkārt pasaulei" sižeti par kavas dzērienu, kas ļoti populārs Polinēzijā. Esot lieliska ...
Vēdiskie (veģetārie) ēdieni! (14)
Kādas interesantas receptītes! Varbūt pašu eksperimentētas! Apraksti, + bildītes,ja šeit tas ir iespējams..
Mērce bez miltiem (13)
Kā pagatavot mērci bez miltiem? Pavāri restorānos kaut kā ar vīnu to brīnumu taisa...varbūt kādam ir pieredze?
udenīga sula no burkāniem (15)
tiku pie dažas kilo burkānu (tādas kā pārdot veikalos), izspiedu sulu, padzērām nedaudz, pāris litrus novarīju un ... | ||||||||