![]() | |||
|
|
Iepazīsties
320 lietotāji on-line
76 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Capt_James_Hook dienasgrāmata
vecaiszanis: vai vai vai, nu salikuši tos mīnusus, laikam jau tēļ jokainā teksta, te jau mēdz aplēties i lapsēns un nu āķis, tas lai vinu ziņā. Es šoreiz padalīšos ar viedokli par omleti . . . un proti, labus gadus atpakaļ kaut kur līča jūrmalā ap Enguri sanāca būt lielā ļaužu pulkā. Bāzītē bija atvesta štrausa ola!!! Tad nu mēģinājām "sist", nekā, tad beigās ar dzelzs zāģīti cepurīti vīlējām nost :)) kad bija vaļā, vairs nesekoju kurā mutes bļodā ola tika izlieta un kulta, bet kad nāca omlete gatava, nez kāpēc lielais vairums smādēja, man nu tika lielais restorāna šķīvis ar kaudzi, ar zaļumiem ar pienu un ar kečupa/majonēzes garnējumu! Teikšu tā, nekāda atšķirība no klasiskās:)
#1 2023-07-12 23:40 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā gatavo soļanku? (12)
Gribu Latgales medu (17)
vai var ieteikt kādu biškopi Latgales pusē, gribu labu medu vairumā interesē apm. 50 kg, bez rapša klatbūtnes, šī gada ...
Thomas katli vai pannas RIMI (17)
BEIDZOT tiku pie pēdējās 50-tās uzlīmītes, lai varētu iegādāties Thomas firmas katlu vai pannu. Stāvēju un pētīju tos ...
Vai iznāks vīns no uzrūguša kompota? (12)
Šodien atklāju, kāds posts noticis pagrabā- kādas 4 trīslitru burkas ar ābolu kompotu uzpūtušas vākus, un nebūs vairs ... | ||||||||