![]() | |||
|
Iepazīsties
360 lietotāji on-line
76 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
KKL: Miglaināka kļūst tiem, kas paralēli gatavošanai iedvesmojas ar "uztura bagātinātājiem" :D
#5 2014-09-05 20:06 janisb: Tajos senajos laikos, kad uzturā lietoju arī saldumus, ir dažādas receptes aptuveni atmiņā palikušas, bet biezpiena pīrādziņš ar ābolu vidu vāirāk atgādina apraksta kļūdu :D
#6 2014-09-05 20:43
Pārējos 1 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Spinātu zemenes - ko no tām gatavo? (11)
Paziņa uzdāvināja bļodu ar sīkām zemeņveidīgām,sarkanām ogām. Teica ka tā esot viņas dārza pirmā raža no spinātu ...
Kur iegādāties multivarkas Brand iekšējo katlu? (1)
Nopirku krievu multivarka Brand 3l, bet iekšejais katls-trauks jau nolietojies. Kur nopirkt atseviški iekšējo trauku? ...
Mērce bez miltiem (13)
Kā pagatavot mērci bez miltiem? Pavāri restorānos kaut kā ar vīnu to brīnumu taisa...varbūt kādam ir pieredze?
ka garsigi pagatavot? (64)
Nopirku pa leto daudz cuku adinas,vistu adinas un vistu astites.kadas receptes varat ieteikt? |