![]() | |||
|
Iepazīsties
360 lietotāji on-line
76 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
miers2: Nopērc maximā Baltkrievu akcijas šnabi un pielej klāt kādu šļuku spilvas sīrupu ar dzērveņu garšu - tas ir tas, par ko tu fantazē
#2 2014-08-27 20:27 KKL: kā Tu tik droši vari zināt, par ko es fantazēju, mieriņ? :D Tavs variants šķiet nedaudz par saldu..
#3 2014-08-27 20:36 miers2: Tieši tas , ko tev vajag - mazas izmaksas, būs garšas nianses, būs kaucik dedzinoši arī - Pie tam tā asiņainā mērija ir vien samazgas - tarakānu inde :( ..Ja nu tiešām kādu mēslu dzert, tad kādu sūda lēto brendiju ar kolu vari liet sev iekšā - būs gan sievišķīgi, gan ar garšīnu..un vēmiens arī nāks otrajā rītā - viss pie vietas :)
#4 2014-08-27 22:05 KKL: beidz ciniķoties :p .. vēmiens drīzāk no tādiem sīrup-šņabjiem var nākt! :D :D
#5 2014-08-27 22:08 miers2: nemaz nav te cinisma - kā jau teicu - lēti, murrīgi un garša uzlabota _ nav jau daudz jālej klāt - uz puslitru vienu šotiņu - apm 30 g ..Da nu dari pati , ko gribi - manis pēc kaut skābo vīnu dzer un uzber piparus pa virsu :) ..kaut piparu rūgto vari ņemt 200 gr blašķītē - esot iecienīta gadostj sieviešu kompānijās :)
#6 2014-08-27 22:13
Pārējos 2 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Rudmiešu konservi! Karaliskas sēnes. Kā lai īpaši pagatavo? (5)
Esot konservēšana bez vārīšanas.? Googlē neko sakarīgu neatradu,bet mežā sev par ``nelaimi`` salasīju daudz rudmieses.
Vista brūnajā mērcē (29)
Goda vārds, nosapņoju ka ēdu šmorētu vistu brūnajā mērcē, ar kartupeļiem. Atceros, man vecmāmiņa arī reizēm, pēc mana ...
Pankūku novietošana uz šķīvja (22)
Kā pareizi pēc pankūku cepšanas tās novietot uz šķīvja? Ar to pusi, kura beidzamā bija uz pannas vai otrādi?
Kur nobaudīt sama fileju? (12)
Iesakiet kādu labu restorānu rīgā kur nobaudīt labi pagatavotu sama fileju?
Receptes no kāpostiem un ķirbjiem (22)
ir svaigi kāposti un ķirbji, bet nav ideju (hellovīns nerullē) salātus laikam jātaisa |