![]() | |||
|
|
Iepazīsties
60 lietotāji on-line
67 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Lisbete: Kādi ir tie alusvēderu noteikumi? Vai Jums der no pudeles noplēsta etiķete? Man būtu jābūt Rēzeknes Brūvera tumšā alus pudelēm, bet vai tad to etiķeti tā var nodīrāt, lai nepaliktu apgrauztas malas?
#1 2014-05-23 17:29 pidulis: Alus vēderu noteikumi ir pavisam vienkārši un tie atrodami Cēsu lapā WWW.ALUSTAVAI PILSETAI.LV
#3 2014-05-23 18:41 fiffaaC: Mnjaa, pilniigi piekriitu xxx, tikai ne churas, bet alus izstraadaajumi :DDD
#4 2014-05-23 20:32 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Marinēts ķirbis (17)
Kurš prot marinet ķirbi? gribetos jau pašu parbaudiitas receptes, ne no googles. jau iepriekš liels paldies! ))
Kas lieto tadžīni? (7)
Vai ir kāds, kas lieto tadžīnu ēdienu pagatavošanai? Kāda ir pieredze un iespaidi?? Vakar ieklīdu veikaliņā, kur ...
Šampinjonu cepšana - eļļa vai margarīns? (22)
Internetā esmu noskatījis recepti "sviestā cepti šampinojni". Bet man nav sviesta un negribu arī pirkt, jo nebūs kur ...
Specifisks ļoti gards ievārījums "Lerums" (9)
Sveicināti! Vai kāds lūdzu nau redzējis norvēģu ražotnes "Lerums" ievārījumu(mēli var norīt), divas reizes pirku ...
Kā gatavo soļanku? (12)
| ||||||||