![]() | |||
|
Iepazīsties
30 lietotāji on-line
80 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
_maybe_once_: ... es gan no svaigām izspiežu sulu un samaisu ar cukuru 1:1 , maisu kamēr cukurs izkūst... Tad lietojot sirds veselība garantēta :)
#1 2013-06-08 00:14 DDT: 3l burkā ieber litru irbeņu, 1kg cukura ,uzlej litru tās pašas kandžas un aizmirsti par to burku uz mēnesi vai diviem...
ziemā, pēc copes uz ledus- nav nekā labāka, ko karstai tējai pieliet!;) #2 2013-06-08 01:05 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Zosu un pīļu olas (7)
Kā vislabāk gatavot un kur izmantot zosu un pīļu olas un kāda ir to atšķirība no vistu olām?
Dabīgais pektīns (14)
Kur, lūdzu, Rīgā var nopirkt dabīgo pektīnu? Rimī nemanīju, bet varbūt nepratu atrast... Ievārīju ķiršus, be tikai ...
Ēdieni ar žāvētām melnajām plūmēm. (3)
Kādos ēdienos izmanto žāvētas melnās plūmes ,interesētu arī receptes. |