![]() | |||
|
Iepazīsties
340 lietotāji on-line
77 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
_maybe_once_: ... es gan no svaigām izspiežu sulu un samaisu ar cukuru 1:1 , maisu kamēr cukurs izkūst... Tad lietojot sirds veselība garantēta :)
#1 2013-06-08 00:14 DDT: 3l burkā ieber litru irbeņu, 1kg cukura ,uzlej litru tās pašas kandžas un aizmirsti par to burku uz mēnesi vai diviem...
ziemā, pēc copes uz ledus- nav nekā labāka, ko karstai tējai pieliet!;) #2 2013-06-08 01:05 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kam garšo gaļa? (27)
Āni, ēd kamēr iespēja, jo Atāāā atiņā arī tradicionālajai pārtikai. Laipni aicināti jaunajā pasaulē, dinozauri. Tagad ...
Cidoniju vīns (11)
Vai kāds man var, lūdzu, izstāstīt, kas man ir jādara, lai dabūtu vīnu.. ?(google neko jēdzīgu neatradu) Man ir 2L ...
Gribu Latgales medu (17)
vai var ieteikt kādu biškopi Latgales pusē, gribu labu medu vairumā interesē apm. 50 kg, bez rapša klatbūtnes, šī gada ...
Kur Rīgā var pasūtīt ēdienu gatavošanai mājās? (4)
Vai Rīgā ir iespējams pasūtīt ēdienu uz mājām? Bet nevis gatavu ēdienu no restorāna, bet ēdinu paša gatavošanai. Tb, ... |