![]() | |||
|
Iepazīsties
400 lietotāji on-line
77 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
kwazimorda dienasgrāmata
mmagda: kādi talanti.. kādi talanti..! :)
olas vietā piesit ūdeni! :DDD sasaucu visu māju un lasīju priekšā recepti, daudzskaitlīgs tev paldies! :)) #5 2011-11-15 19:27 Auguste: skaists apraksts. īpaši ieteikums piedomāt zaļumus. Sasmējos, ka ar to dažreiz kā zupā `no cirvja`, kaut ko pieber, a kaut ko - piedomā ;)
ps. a ja vēl kaimiņu kaķim kaut ko nozog, kas zi` pat reņges nav jāpērk ;)) #7 2011-11-15 19:36
Pārējos 15 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ābolu ievārījums no antonovkas (4)
man vajadzētu labi labo recepti,kā sagatavot antonovkas ābolu ievārijumu.
Kā izmantot sarīvētos burkānus pēc sulas izspiešanas? (22)
Tagad sulu spiešanas laiks! Sulu izdzer, bet samaltos burkānus žēl sviest ārā. Pamēģināju cept kopā ar tītara gaļu ...
Briseles kāpostu marinēšana (6)
Briseles jeb rožu kāposti.Vai tos vispār marinē? Ja kāds var tad lūdzu iesakiet kādu recepti.
Kaut ko vienkāršu no brokoļiem? (15)
Interesē brokoļi. Savulaik Maxima bija fantastiski brokoļu salāti - visādi dārzeņi, brokoļi, protams un tas viss ar ... |