![]() | |||
|
Iepazīsties
260 lietotāji on-line
88 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
sombre: Es pārsvarā receptes ņemu no cetrassezonas.lv Sanāk gardi un man arī patīk, ka receptes ir latviešu valodā, labāk tomēr dzimtajā. Pie tam, viņiem vienmēr labas un negaidītas idejas un kaut kas skaisti ārzemniecisks, ko parasti es eju ēst uz restorāniem, bet nu varu pamēģināt mājās ;)
Konkrēti šim Fondant au chocolat recepte: http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/deserti/recipe.php?id= 23261 #2 2010-10-07 15:57 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ko izveidot no pačarana? (23)
Man te nesen kolēģis no Spānijas atveda prezentu - vietējo nacionālo dzērienu pačaranu. Tas tāds uz anīsa bāzēts ...
makarūni (macaroons) (10)
nejaukt ar pastām (makaroniem). lūdzu padalīties ar makarūnu pagatavošanas metodēm. uz gogles tanti nesūtīt - lasīt ...
Kavas dzēriens (14)
Iedvesmoja raidījuma "Milda apkārt pasaulei" sižeti par kavas dzērienu, kas ļoti populārs Polinēzijā. Esot lieliska ...
Marinēta paprika (8)
Atradu recepti, ko kādreiz pierakstīju no raidījuma "Pagrabā pie Bez tabu". Vai esat gatavojuši papriku ziemai, bez ... |