|
Iepazīsties
380 lietotāji on-line
82 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Murkjelis: Būs jāpamēģina.
Man nesens atklājums ir ekselence ar melno balzāmu (arī uz kociņa)...nu, ļooooti :) #1 2013-05-09 14:06 MaryClaire: vot, iespējams, ka esmu mēģinājusi, bet mana ir dikti dīvaina izpratne par labu saldējumu - tas nedrīkst būt trekns, tas nedrīkst būt salds, tas nedrīkst būt skābs un rūgts, tas nedrīkst garšot pēc kīmijas fabrikas, tad jābūt smukam, nu jā, ari uz kociņa.
#2 2013-05-09 14:09 MaryClaire: :D nebija! uz kārbiņas bija pat uzrakstīts, ka "* servēts produkta paraugs"! tā ka smuki izskatās ar ķiršiem, bet iekšā [saldējumā] ir ķiršu mērce ...
#5 2013-05-09 14:35 Murkjelis: Normāla izpratne, nekā dīvaina. Man ir drusku pielaidīgākas garšas kārpiņas :)
#4 2013-05-09 14:33
Pārējos 4 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Mazi melongurķīši - konservēšana (1)
Šogad padevušies ne tikai ķirbji, bet arī melongurķīši, tie ir mazi, mazi gurķīši, atgādina zaļas melones pēc garšas. ...
Kur spiež no āboliem sulu Pierīgā? (8)
Interese pārstrādāt dažus maisus kritušos ābolus, vēlams Dārziņu rajonā.
Suši paklājiņš - kur nopirkt? (6)
Kurš zin, kur var iegādāties to paklājiņu vai kā viņu tur sauc, lai gatavotu suši? Kāds ir gatavojis suši pats un vai ... |