|
Iepazīsties
340 lietotāji on-line
82 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Murkjelis: Būs jāpamēģina.
Man nesens atklājums ir ekselence ar melno balzāmu (arī uz kociņa)...nu, ļooooti :) #1 2013-05-09 14:06 MaryClaire: vot, iespējams, ka esmu mēģinājusi, bet mana ir dikti dīvaina izpratne par labu saldējumu - tas nedrīkst būt trekns, tas nedrīkst būt salds, tas nedrīkst būt skābs un rūgts, tas nedrīkst garšot pēc kīmijas fabrikas, tad jābūt smukam, nu jā, ari uz kociņa.
#2 2013-05-09 14:09 MaryClaire: :D nebija! uz kārbiņas bija pat uzrakstīts, ka "* servēts produkta paraugs"! tā ka smuki izskatās ar ķiršiem, bet iekšā [saldējumā] ir ķiršu mērce ...
#5 2013-05-09 14:35 Murkjelis: Normāla izpratne, nekā dīvaina. Man ir drusku pielaidīgākas garšas kārpiņas :)
#4 2013-05-09 14:33
Pārējos 4 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kokteiļi ar tumšo rumu (14)
Tumšais rums - gribu kaut ko sajaukt, bet pašas receptes jau bišķīt apnikušas... varbūt kāds ko labu zin ieteikt?
Ādažu Gaļas Nams produkcija (16)
Vai paši ražotāji arī lieto savā ēdienkartē pašizgatavoto, vai tāds "meistars" ir nobaudījis sava "cepiena" iznākumu? ...
Rūgts vīns. (8)
Vakar attaisīju vīna pudeli un vīns izrādījās ar rūgtu pēcgaršu. Izdzēru 1/2 glāzi un sapratu, ka tā nav jābūt. Vai ir ... |