|
Iepazīsties
40 lietotāji on-line
91 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Bachata dienasgrāmata
garinsh207: :))kartupeļi ar gaļu vispar galigi neiet kopā:)) gremošana jūk prātā un rezultatā nesagremots ēdiens,liekais svars, un atkal gribās est, jo organisms ir badā. un pie reizes maza nagliņā zārciņā:)) sorry:))) bet katrs jau izvelas savu:))neka personiska:)
#1 2012-03-20 13:50 Bachata: Nuu redz, es varu piekrist tikai par vienu - zārciņa nagliņu :) Jo liekais svars man nedraud un ēst atkal ātrāk negribās (starp citu, ievēroju, ka ēst man vairāk/ātrāk sāk gribēties no, piemēram, griķiem) :)
Bet pilnīgi pieļauju, ka uz vecumu domāšu citādāk :) Un tad ķeršos klāt sushi :D #2 2012-03-20 13:54 garinsh207: :)ātri ēst ari nav galigi labi, katrs kumoss vismaz 33 reizes jasakož un ar baudu ēdiens japatur mutē, izbaudot garšu:)) un tad tikai janorij:) bet nu labi,ne jau man kadu macīt:) pat neesmu ideāls:)
#3 2012-03-20 14:05 garinsh207: :) bet vispar musdienu vidējais cilvēks ēd pa daudz:) ar pareizi sagatavotu edienu un pareizi apēstu var ēst stipri mazāk un retāk, un justies ļoti labi:)
:)bet tagad pats arī ēdīšu:))) #5 2012-03-20 14:52 Bachata: Mūsdienu cilvēks vispār ir vairaķ vai mazāk izlaidies. Tā, lūk.
Un vispār - visas lietas, kas ir baudas, vai skādē makam, ir pārāk pilns ar kalorijām vai arī ir amorāls :D #6 2012-03-20 14:58
Pārējos 14 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Pīlādži (10)
Vai protat pagatavot kaut ko garšīgu no pīlādžiem? Internetā atrodamās receptes, lūdzu, nepiedāvāt. Pati protu nokopēt.
Vasarīgi ēdieni. (18)
Mīļie padomdevēji! :) Padalieties, lūdzu, ar kādu garda, svaiga un vasarīga ēdiena recepti! Auksto zupu taisīju, ...
Agaragars (8)
Pērn sataisiju tomātus želejā, izmantoju Latplanta un Dr.Oeteker želatīnu. Sanāca zupa. Nesarecējapat ledusskapī. Šogad ...
Marinādes recepte (35)
varbuut kaadam ir laba vistas shashlika marinaades recepte. Vaardsakot, luudzu , visu par vistas marineeshanu var ... |