FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
v_s_o_p dienasgrāmata
 Sestdiena 10-12-2011 13:12 4  49
Tupeņu pagatavošanas recepte...Garšos visiem.

Tupeņu pagatavošanas recepte...Garšos visiem.

Izejvielas (2 porcijām): - kartupeļi
- skābais krējums 200gr.
- sakņu maisījums "Anniņa" 2 ēd. k. :) - panna ar stikla vāku Krējumu atškaidam ar ūdeni(~150ml.), pievienojam "Anniņu", sāli, var nedaudz karija,. Samaisām. Kartupeļus sagriežam 1,5 mm. biezās šķēlītēs un saliekam panna. Pārlejam ar krējuma mērci un liekam uz uguns.Gatavojam ar vāku.(Ja kartupeļi ir "cietās" šķirnes, tad tie gatavosies ilgāk, un , varbūt, nāksies atšķaidīt ar ūdeni). Gatavu ēdienu pārkaisām ar sasmalcinātiem zaļumiņiem.. Lai garšo!
kolas aizvietotājs Kārtībai ir jābūt!
citi ieraksti v_s_o_p d-grāmatā (~187)
Komentāri
fiffaaC: Sabojaats eediens :D
#1
2011-12-10 15:39
v_s_o_p: nesanāca?
#2
2011-12-10 15:44
fiffaaC: Nemaz netaisos bojaat produktus :)
#3
2011-12-10 15:53
Angela9: Es ņemtu vārītu kartupeļus - ātrāk gatavs, un krējums arī nepārvārītos. :))
#4
2012-01-02 20:26
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Mazsālīti gurķīši (15)
Kā būtu vispareizāk pagatavot mazsālītu8s gurķus? Uz 1l ūdens būtu nepieciešamas 2 karotes sāls,lauru, upenes ...
Uzlējums no dzērvenēm (18)
Lūdzu padalieties ar recepti kā var pagatavot sakarīgu uzlējumu no dzērvenēm. Cik ilgi tas prasa laiku min.?
Kūkas recepte (12)
Varbūt kāds zina pilnu recepti kūkai,kur vispirms izcep ruleti, un tad to griež un kārto ar krēmu kā torti.
Rabarberu sezona bez jautājumiem (20)
Ir klāt rabarberu sezona un pirms pāris dienām, atradu sasodīti labu rupjmaizes un rabarberu pudiņu recepti un tā ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅