|
Iepazīsties
360 lietotāji on-line
127 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
tracer dienasgrāmata
CoCoSan: Nu tas nu vnk drausmīgi.
Es tiešām nesaprotu tos, kuri gatavi maksāt, lai paskrietu pūlī, lasi maratonos. Un nesaprotu tos, kuri gatavi dziedāt un dejot getto. #1 2023-07-07 19:32 GameOver: Aizvakar nāca vesela kolonna pretīm - puse smēķē, bļaustās, var redzēt, ka tikuši prom no mammām uz Rīgu. Demogrāfiskais pieaugums garantēts ar visu veco desu.
#2 2023-07-07 19:33 tracer: vergu tauta..izturas pret vinjiem briesmiigii..un kas jautraakais..tikko astonjos zinjas saakas.ne vaarda par veco desu.vajadzeeja kliegt pilnaa riiklee.lai kaads neapeed nezinot.bet nee.klusee zufnalnugas.prostituutas..netraucees tak vadiibai naudu pelniit..nu viena suuda zaglju valsts
#3 2023-07-07 20:10 tracer: nez kaa muusu danuciitim iet?tak latvijas patriote.piedalaas pensiju fondos.slaveeja valdiibas zagljus..kaunjnaaja traceri ka aizraadiiju ka 100eiro bilete nav draudziiga..nez kaa tagad iet danuciutim?desu saeedusies..varbuut svaarku mala nokeezita?
#4 2023-07-07 20:13 tracer: nu bet cepuri nosg daliibnieku priekshaa.malachi..bet ruugtums par valsti kaarteejo reizi
#5 2023-07-07 20:25 tracer: kaa pie kaa vainiiga? vai tad katrs vareeja pieteikties eedinaashanai? nee.tikai izredzdetaa firma..tu tieshaam domaa ka konkursaa uzvareetaaja firma uzvareej bez kukulja doshanas.valdiibai?tu gan naiva kaa vabole veejstiklaa lidojot😃
#7 2023-07-07 21:01
Pārējos 4 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā iemācīties gatavot ēst? (14)
protu tikai uzvārīt griķus,uzcept kartupeļus un olas,bet labāk gan man patīk,ja ēdienu gatavo citi,kaut arī tagad tas ...
Saplīsusi medus burka (22)
Ir saplīsusi trīslitru burka, kurā ir sacukurojies medus. Varbūt kāda/s varētu ieteikt kādu metodi, kā droši ...
Kā jācep speķa rauši, lai sanāktu mīksta garoziņa? (8)
sveicinati,parasti kad cepu spekja piradzinjus,man ta garozinja diezgan atri paliek cieta,lai gan pasi piradzinji ir ... |