|
Iepazīsties
380 lietotāji on-line
73 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Nate: Nē, nav. Tas ir uzturs. Dakteris Danilāns saka, ka speķītis un šnabis mazās dozās ir OK.
#1 2017-01-19 21:12 Marija_Anna: Tie ir našķi.
Par dzeramajiem nepateikšu. Bagātinātāji laikam jau būs , jo kaloriju tur ir ka čum un mudž. #2 2017-01-19 21:15 Marija_Anna: Bagātina ikdienu :)
Katru dienu būs par traku , bet reizi pa reizei - kāpēc gan ne? Ja ir tā no sirds sagatavots. Pat esot uz Topa diētām labāk kādu reizi apēst ko no šī , kā mocīties stresā tikai sapņojot par dažādību ēdienā un garšās. #5 2017-01-19 21:25
Pārējos 20 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Es vairs neēdu sarkano gaļu un aicinu tā rīkoties arī jūs! (60)
Kopš dažu lēmumu pieņemšanas valstī, mēs ģimenē vairs neēdam liellopu gaļu un arī cūkas gandrīz ne. Bet daudzos un ...
Upeņu uzlējums (25)
Jautājums praktiķiem. Uz 3 l svaigu upeņu burkā uzlēju 40 grādu šņabi. Cukuru neliku (salds negaršo). Vai sanāks kas ...
Mērces tradicionāli miltu mērču vietā (14)
Sveiki, visu bērnību un arī jaunību esmu baudījusi un pati gatavojusi tradicionālās gaļas mērces ar miltiem un krējumu. ...
Kā gatavo sausmaizītes no dārzeņu, sēklu u.tml. sajaukumiem? (5)
Jeb kā pagatavot "Dzīvās Dārzeņu Sausmaizītes" mājas apstākļos? Vai jums ir kāda pieredze vai zināma recepte, varbūt ... |