|
Iepazīsties
60 lietotāji on-line
78 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Eneile dienasgrāmata
Eneile: Mhm, bet gana beigās nav tik traki. Ir vēl ēdami. Bet galvenais mans atklājums ir, ka smilšu mīklai olas vietā foršāk likt klāt krējumu, cepumi sanāk trauslāki. Un vēl riekstus un dzērvenes klāt :) pilnīga izvirtība!
#3 2018-03-17 23:05 Eneile: Tak visām uzpariktēm ir taimeri. Tikai, man jau nav ne jausmas, cik ilgi jācep. Kad krāsa patīk, tad ņem ārā.
#5 2018-03-17 23:08 riebekle: Smilšu mīklai es no olas tikai dzeltenumu lieku, arī krējums, šķiet, bija. Bet katram tā recepte cita. :)
#4 2018-03-17 23:07 janisb: Tātad arī hronometrs jāiegādājas, pirmajā reizē uzņem laiku, nākamajās varēsi likt taimeri :D
#6 2018-03-17 23:13
Pārējos 4 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |