|
Iepazīsties
370 lietotāji on-line
78 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Esari: Vot blins, atgādināji što te, ar to boļsebiku bļembuku- tos mongoļus-tatārus, kuri ar zin, "jauki" ierēca par gūstekņiem...
Viens ciparnieks nogāsts, pžec- Gitļera pobeģili! Urjā, urjā!😸 #2 2017-10-18 22:00 Esari: Piparmētru ņammāju- noo stress..!😁
Zinu kas tas ir tapē jau teicu ko teicu😎 #5 2017-10-18 22:13 derevnja10: Nesaprotu vienu. Kāpēc tiek darīts viss iespējamais un neiespējamais, lai viņi ātrāk atgrieztos.......
#7 2017-10-18 22:15
Pārējos 18 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Cik alchoholiskā destilāta var iegūt no 1 kg medus ... (18)
Sastopama informācija medus + cukura sīrups, BET interesē tikai medus raudzējuma - destilācijas produkts.
Ar kādu cukuru lai vāra ievārījumu? (26)
Ar to Optimas cukuru laikam nevar vārīt zaptes? Jelgavas cukura paciņās arī taču nav Jelgavas cukurs! Kurš te zin ...
Aglonas maize Rīgā (1)
Vai gadījumā kādam nav informācijas par to ,kur tā būtu nopērkama Rīgā???Varbūt ir kāds stends vai veikals kaut ... |