|
Iepazīsties
370 lietotāji on-line
73 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
DanaL dienasgrāmata
bagi: Zive ir gaļ, patiešām garšīg gaļ. Padomu nedošu, bet veiksmi ceļojumā vēlēšu.
#1 2017-05-04 00:13 DanaL: Šprotītes daudziem latviešiem sasilda dvēseli pasaules plašajos ceļos. Paldies!
#2 2017-05-04 00:17 arturo1963: Sprotes pat neprasa komentaarus! ´´Tur´´ meesls ir arii sinepes.
Kad viens/viena/ jau iedziivojies migrants atbrauc ´´atvalinaajumaa´´,eed taa,ka Anglija buutu bada zeme! #3 2017-05-04 06:42 DanaL: Es savus tuviniekus laicīgi brīdinu par atgriešanos, lai pagūst sacept karbonādes un kotletes. Pāris dienas varu ēst tikai gaļu.
#4 2017-05-04 07:49 VECA_PIEPE: Danal, es nevaru piekrist, ka UK nebūtu iespējams nopirkt garšīgu majonēzi. Izvēle ir ļoti liela un produkti ir labi. Vienkārši letiņš ir pieradis uz savas mēles "Provanses" majonēzi Latvijā ražoto kā tāds stagnats pēc savas dabas. Es jau tieši tāpat- ja maisu rasolu letiņu klasisko, tad tikai ar "Provanses" latvisko, bodē pie poļu pana pirkto,...jo tā tam ir būt! :D
...meesls ir arii sinepes. (c) Šim gan piekrītu un uzskatu, ka nav labāku sinepju par "Krievu sinepes" parastās, klasiskās letiņu zemē ražotās! #5 2017-05-04 09:52 DanaL: Ot attiecībā uz majonēzi es nudien esmu stagnācija, vecs un sapuvis - man lūdzu Latvijas un Provansas, divi vienā. Bet sinepes aizvietotju ar kādu ķiploku mērcīti vai ko līdzīgu. Nu nav jau tas, bet mazs mierinājums sanāk.
#6 2017-05-04 10:20 neratni_stasti: Pēc "klausītāju pieprasījuma" esmu vedusi saldskābmaizi. Pati sev arī garākos ceļojumos neko līdzi no Latvijas neņemu. Izbaudu vietējo pārtiku. Ārvalstīs man pietrūkst tikai kefīra, taču var atrast kaut ko līdzīgu aizvietošanai.
#7 2017-05-04 10:35
Pārējos 13 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā panākt lai ābolu ievārījums neoksidējas (5)
Kādu vielu ir jāpievieno ābolu ievārījumam, lai tas neoxsidējas, nepaliek brūns. Esmu redzējusi tādus gaiši zaļganus ...
Rīsu krema recepte (7)
Kurss zin kā pagatavot garssiigu rīsu kremu, vai ir pareiza recepte tikai rīsi saputots saldais krējums? |