FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Maarka_Tvans dienasgrāmata
 Svētdiena 22-12-2013 12:22 5  47

par zirņiem

Pagalam neizdevies rīts.Sākās ar lietu pašā agrumā, kas kā izbiruši zirņi grabēja pret palodzi.
Jā, zirņi būtu jānopērk.Lielie pelēkie to mazo vietā, kuri jau ir nopirkušies.Nekur netika manīti, vēl uz tirgus būs jāpaskatās.Ja nav sniega, tad zirņi ir vienīgais, kas to svētku sajūtu varētu nodrošināt.Iedomājies, sēdi tā pie galda, kuņģis jau pilns, vēders uzpūties tā, ka pat iedzert vairs lāga negribas, bet zirņu vēl vesela bļoda.Atstāt nedrīkst, jo tad visu nākošo gadu būšot jāraud.Tipa paliekot asarām.Nezinu kurš svoločs šādu gudrību izdomājis, bet tādos momentos rodas vēlme nezināmo autoru nolinčot.Lai tās asaras nepaliktu uz nākošo skaisto gadu, tu ņem un ar asarām pilnām acīm iemoki māgā vēl dažas karotes.Šnabis tā arī paliek skumji šūpojot līmeni mazliet zem puses...Dēļ sātīgā ēdamā galva arī pavisam skaidra.
Atliek vienīgi cerība ārā salūtus vērojot kārtīgi izbezdēties, lai ielietu sevī kādu glāzi šampānieša.
svinēšana skaidrojošā vārdnīca
Komentāri
v_s_o_p: :DD

http://www.youtube.com/watch?v=23MO0B6Sd_g
#1
2013-12-22 14:08
baalzams: nja. tradīciijas jākopj, lai tur lūst vai plīst..:)
#2
2013-12-22 14:30
nestandarts: :D A kas teica, ka zirņi jāizvāra visi, kas nopirkti??? Var taču nevis lielo katlu, bet mazo kastrolīti. :)))
#3
2013-12-22 14:50
lita2: bet mums latviešiem jau lieluma mānija-ja vāra tad vāra lielu grāpi...
#4
2013-12-22 18:09
tapaties_: Izvāri vienu riekšavu. Būs gan tradīcija ievērota ,gan brandavam vieta paliksies :)
#5
2013-12-23 10:52
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Aukstās gaļas recepte (3)
Kā lai uzvāra garssigu auksto gaļu. . ?
Rūgts vīns. (8)
Vakar attaisīju vīna pudeli un vīns izrādījās ar rūgtu pēcgaršu. Izdzēru 1/2 glāzi un sapratu, ka tā nav jābūt. Vai ir ...
Limbažu skābais krējums garšo pēc margarīna! (7)
Limbažu skābais krējums garšo pēc margarīna:( Atliek vien secināt,ka arī šim krējumam klāt lej eļļu:((
Ēšanas kultūra, inteliģence un liekais svars. (58)
Mēdz teikt, ka cilvēks ir tas ko viņš ēd, kāpēc pie mumsiem ir tik daudz cilvēku, kas neprot un nesaprot ko un cik ...
Sorberta (sorbāta) recepte (14)
Vēlos pagatavot šo našķi no zemenēm lai rezultātā sanāktu kas līdzīgs ko var iegādāties lielveikalos (ja nemaldos ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅