|
Iepazīsties
370 lietotāji on-line
102 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
VIHRJ: Iespaidīgs jau sākums,kā senais pulkstenis ... melnbalts kadrs spēlē lielu lomu!
#1 2013-03-21 19:29 fiffaaC: Jaa, it sevishkji, ja dzeguze tur miit...
Vienmeer fascineejushi melnbaltaa kadra maakslinieki :) #2 2013-03-21 19:33 arnisb: kas tev tur:"man nedaudz pakaljaa ar kakliinu" es tā nedaudz nesapratu?:))
#3 2013-03-21 20:06 stardust: Jaa, šī labā :))
Nu mans gulašs arī no tām pašām sastāvdaļām top, tik nekad nevaru pieturēties pie konkrēta varianta, sanāk variācijas par tēmu, vairāk ķiploku, mazāk, tad sarkanvīns vēl klāt, dažs labs garšaugs, nu pilnīgi kā degunam iegribas, gala rezultātu ne vienmēr nosauksi par gulašu ungāru gaumē, drīzāk manā : )) #7 2013-03-21 20:53
Pārējos 1 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |