|
Iepazīsties
340 lietotāji on-line
106 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
ESI dienasgrāmata
Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ko darīt ar bebra gaļu? (13)
Tā ir sanācis , ka man ienācās pusbebrs bez astes. To mednieki paši savāca. Gaļas daudz, puskastrolis lielais. Man ...
Recepte - kabaču mērce (3)
Kabacis (daudzums pēc izvēles) Milti (pēc biezuma pakāpes) Krējums (garšai) Sīpoli (daudzums pēc izvēles) Vegeta, ...
Dzērveņu biezsula ziemai. (7)
Parasti to gatavoju, pievienojot tik pat daudz cukura un uzkarsējot līdz burbulim. Gribētu dzirdēt jūsu pieredzi, kā ir ...
Kā gatavot svaigas karūsas? (6)
Svaigas zivis (karūsas laikam). Kā sagatavot, kā labāk notīrīt, kādas ēšanas receptes? Vēlams ceptā veidā mājas ... |