|
Iepazīsties
170 lietotāji on-line
73 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Raitis0311: dzēsts 2019-03-06 22:26 Raitis0311: Liels paldies par palídzíbu un plasho informáciju vectétiñ. Man tagad daudz labák palika ka tu zini.
#3 2019-03-06 22:27 Raitis0311: Paldies vectétiñ. Ti tieshám, man palika daudz labák ka tu zini. Varbut tu esi zinítis, vecais rúkis kas dzívo celmá un zina?
#5 2019-03-08 01:23 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kāpēc skābētie gurķi stiepjas un palikuši glumi? (2)
Skābeju kā parasti - ieskābusus nolēju, uzvāriju, aplēju atkal, vāku virsū un vēsumā, bet dažas burkas palikušas ...
Sangrijas recepte (4)
Spānijā uz katra stūra dzērām dzirkstošu Sangriju ar ledu un augļiem::)))Var būt zinat ar ko un cik lielās devās šķaida ...
Vēdzeles pagatavošana (20)
šodien uz nervu pamata iesaistījos akcijā un nopirku vēdzeli. pilnīgi neko par to nezinu. kā man viņu gatavot?
Vista brūnajā mērcē (29)
Goda vārds, nosapņoju ka ēdu šmorētu vistu brūnajā mērcē, ar kartupeļiem. Atceros, man vecmāmiņa arī reizēm, pēc mana ...
Baraviku mērce (12)
Sveiki, sēņotāji, padalaties ar savu garšīgākās un oriģinālākās baraviku mērces recepti. |