![]() | |||
|
Iepazīsties
460 lietotāji on-line
88 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
fargo dienasgrāmata
straume22: Neēd. Aproc. Pēc tam vajadzēs sprāgušus kovārņus aplasīt no teritorijas. Man garšo svaigi vārīta gaļa. Garšo visiem mājdzīvnieciņiem. Neēdam pat desas.
#1 2025-10-23 09:47 Reds: vasarā no zemnieka nopirku desu - apmēram x2-3 no veikala cenas, domāju reizi dzīvē vismaz jāpamēģina dārgais gals - nu bet bija arī tā vērta, divas plnānas šķēles uz maizes un jūti ka esi gaļu ēdis. Veikalos pārsvarā puse kaut kāds ūdens iekšā.
#2 2025-10-23 10:54 fargo: jā. kamēr turpina ēst pusfabrikātus, gaļas vai ne, viss liekas ok. ja nav lietoti gadu un ilgāk, tie vnk garšo nelabi. kad pilnībā pārej uz dabiskiem produktiem, atpakaļceļš ir ļoti negaršīgs, pat ja gadījuma pēc.
#4 2025-10-23 18:34 tracer: pelnja galju apstraadaajot rodas tikai no prasmes desaas iebaazt leetaakus produktus kaa soja.kartupeljh ciete utt.
tas veido pelnjas dalju. turklaat desaas samalj lddtaako galjas dalju.kuru iepedrk pa 2 eiro kg pievieno klaat ko peec iespeejas leetaaku taa tas bizness notiek.un vdikalaa zaavesta desa kosmosa cenaa. logiski..jo nodoklji apeed pusi no desas veertiibas. uzneemeejus var arii saprast rijiigaa nobankroteejusii valsts no visiem spiezh aaraa peedeejo #5 2025-10-23 19:28 Reds: man liekas ka agrāk tā starpība nebija tik izteikta, tagad cenas strauji aug un kvalitāte strauji krīt.
#6 2025-10-23 20:03 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Vārīts speķis (17)
..vakar pusdienojot pie mātes,atcerējāmies ,,senos labos laikus,, kad bijām jauni un viss bija savādāk!! :) tad ...
Tom Yum zupas recepte (19)
Padalaties ar savu Tom Yum zupas recepti.Kur ņemat sastāvdaļas? Biju Malajsijā un edu katrā vietā savu Tom Yum ...
Vai dienu( divas) iepriekš var cept tortes biskvīta kārtas? (16)
Lūdzu saimniecēm padomu: Brīvdienās ārpilsētas 2-dienu baļļuks, bet jau pirmdien no rīta jācienā darba kolēģi cita ... |