|
Iepazīsties
450 lietotāji on-line
84 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Epifanija dienasgrāmata
Epifanija: Vecu un skābu neēd nekad, var piemesties ātra vēdera izeja, to nu tev vajadzēja zināt!🤣
#2 2024-06-29 13:37 filmasmultenes: Dodu prierksroku ceptiem kabaciem kuri iemerceti ola. Meli pat var norit. 18 skelites jau notiesaju. Vel tikpat daudz trauka palika. Lidz vakaram busu notiesajis.
#3 2024-06-30 13:35 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ko darīt ar nēģiem? (22)
Jeb pareizāk būtu teikt: kā apstrādāt un pagatavot tiko kā no zvejniekiem pirktus nēģus tā, lai tie būtu ...
Aveņu tēja (20)
Kad biju sīks, vecmamma, ja pareizi atceros, salauza dārzā aveņu zarus, izvārija tēju, kura smaržoja un garšoja riktīgi ...
Kā karsē ābolu sulu? (10)
Cik ilgi jākarsē? Vai jāvāra? Gribēju pildīt 1,5 litrīgās stikla burkās...
Paniņu savādā krāsa... (15)
Nopirku lauku saldo krējumu, nedaudz ieskāba. Nolēmu sakult sviestu (tīrā stikla burkā ar vāku). Sakūlās sviests, garšo ... |