FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Epifanija dienasgrāmata
 Piektdiena 28-06-2024 22:58 4  35

Ja kādam vēl ir rabarberi, iesaku, trāpīts būs desmitniekā!

Ja kādam vēl ir rabarberi, tieši tāpat kā man, tie bija aizķērušies ledusskapī un manas aizņemtības dēļ, bija sagaidījuši savu uzvaras dienu, stāstu!

Notīriju, sagriežu kubiciņos un uzberu tiem cukuru, lielo bļodu ledusskapī iekšā, lai izkūst cukurs un rabarberis atdod sulu, kas traucē cept kūkas, jo parasti tas iztek pannā un piedeg, mums to nevajag!

Būsim nošāvuši divus zaķus ar vienu šāvienu, būs rabarberi - kūkas cepšanai un otrs, atspirdzinoša limonāde, šajā karstajā laikā!

Nokāšot rabarberus sausus, mums pāri paliek sīrups, tam arī lejam klāt ūdeni, var saliet pudelēs un ielikt ledusskapī, pamēģiniet!

Ja, kāds jau to zināja, tad ļoti žēl, ka nepadalījies ar to, jau pirms manis, jo tā ir bomba!

Lai mums visām sanāk! Atkal vasarā!
citi ieraksti Epifanija d-grāmatā (~54)
Komentāri
Vineta_: Manuprāt pēc Jāņiem rabarberi jau paliek pārāk skābi un veci.
#1
2024-06-29 11:46
Epifanija: Vecu un skābu neēd nekad, var piemesties ātra vēdera izeja, to nu tev vajadzēja zināt!🤣
#2
2024-06-29 13:37
filmasmultenes: Dodu prierksroku ceptiem kabaciem kuri iemerceti ola. Meli pat var norit. 18 skelites jau notiesaju. Vel tikpat daudz trauka palika. Lidz vakaram busu notiesajis.
#3
2024-06-30 13:35
Epifanija: Labu apetīti!
#4
2024-06-30 13:48
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Rūgts vīns. (8)
Vakar attaisīju vīna pudeli un vīns izrādījās ar rūgtu pēcgaršu. Izdzēru 1/2 glāzi un sapratu, ka tā nav jābūt. Vai ir ...
Ķirbju sagatavošana ziemai (12)
Tādu lielu ogu kā ķirbis ne vienmēr var vienā reizē apēst. Tāpēc radās doma, vai nevarētu to ķirbi gluži kā biezzupai ...
Kā var vafeles iegūt mazāk kraukšķīgas? (24)
Manas vafeles sanāk dikti kraukšķīgas, kā iekožās, tā sadrūp puse un drupačas pa gaisu. Kā var vafeles iegūt mazāk ...
Kā dabūt skābumiņu maizītei, cepot saldskābmaizi no ... (14)
Sāku cept saldskābmaizi no `formas ķieģelīša,bet priekš manis skābuma pamaz.Citronskābi neatzīstu. Ābolu pierīvēju..ko ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅