FILMAS APSVEIKUMI VĀRDA DIENAS ČATS REKLĀMA oHo.lv
Lai lietošana būtu ērtāka, lūdzu, pagriez savu tālruni!
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
Epifanija dienasgrāmata
 Piektdiena 28-06-2024 22:58 4  34

Ja kādam vēl ir rabarberi, iesaku, trāpīts būs desmitniekā!

Ja kādam vēl ir rabarberi, tieši tāpat kā man, tie bija aizķērušies ledusskapī un manas aizņemtības dēļ, bija sagaidījuši savu uzvaras dienu, stāstu!

Notīriju, sagriežu kubiciņos un uzberu tiem cukuru, lielo bļodu ledusskapī iekšā, lai izkūst cukurs un rabarberis atdod sulu, kas traucē cept kūkas, jo parasti tas iztek pannā un piedeg, mums to nevajag!

Būsim nošāvuši divus zaķus ar vienu šāvienu, būs rabarberi - kūkas cepšanai un otrs, atspirdzinoša limonāde, šajā karstajā laikā!

Nokāšot rabarberus sausus, mums pāri paliek sīrups, tam arī lejam klāt ūdeni, var saliet pudelēs un ielikt ledusskapī, pamēģiniet!

Ja, kāds jau to zināja, tad ļoti žēl, ka nepadalījies ar to, jau pirms manis, jo tā ir bomba!

Lai mums visām sanāk! Atkal vasarā!
citi ieraksti Epifanija d-grāmatā (~22)
Komentāri
Vineta_: Manuprāt pēc Jāņiem rabarberi jau paliek pārāk skābi un veci.
#1
2024-06-29 11:46
Epifanija: Vecu un skābu neēd nekad, var piemesties ātra vēdera izeja, to nu tev vajadzēja zināt!🤣
#2
2024-06-29 13:37
filmasmultenes: Dodu prierksroku ceptiem kabaciem kuri iemerceti ola. Meli pat var norit. 18 skelites jau notiesaju. Vel tikpat daudz trauka palika. Lidz vakaram busu notiesajis.
#3
2024-06-30 13:35
Epifanija: Labu apetīti!
#4
2024-06-30 13:48
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Ko darīt ar nēģiem? (22)
Jeb pareizāk būtu teikt: kā apstrādāt un pagatavot tiko kā no zvejniekiem pirktus nēģus tā, lai tie būtu ...
Aveņu tēja (20)
Kad biju sīks, vecmamma, ja pareizi atceros, salauza dārzā aveņu zarus, izvārija tēju, kura smaržoja un garšoja riktīgi ...
Aukstā zupa - kā gatavot? (24)
Kā jūs gatavojiet auksto zupu? Padalieties ar labām receptēm!
Kā karsē ābolu sulu? (10)
Cik ilgi jākarsē? Vai jāvāra? Gribēju pildīt 1,5 litrīgās stikla burkās...
Paniņu savādā krāsa... (15)
Nopirku lauku saldo krējumu, nedaudz ieskāba. Nolēmu sakult sviestu (tīrā stikla burkā ar vāku). Sakūlās sviests, garšo ...

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅