![]() | |||
|
Iepazīsties
220 lietotāji on-line
95 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Svimpis dienasgrāmata
Svimpis: jaa, naakoshreiz, kad buus jaaraksturo videeji nekaulains sieviskjis, taa arii teikshu: uzpuutusies zivs :D :D :D
#2 2024-06-03 21:20 jozolsen: Suka- kuce!!
P.s. Kādreiz bērnam nopirku īsto savvaļas lasi, negaršīgs. Pelēks un sīksts.. #3 2024-06-03 21:59 Svimpis: akcijas? neko nezinu. Neesmu dzirdeejis par akciju. Neesmu dzirdeejis arii, ka akcijas lasis maksaatu tikpat, cik ne-akcijas :D
#5 2024-06-03 22:03 988: Sukas! Tpc nemu kartigu fileju, zvinas nost, sagriezu gab. Trauka ieberu Himalaju sals un cukura maisijumu - var piesaut piparus, garsvielas savai gaumei, bet jo mazak, jo labak - att. 3/1, lieku virsu sagrieztos lasa gab, uzberu pa virsu vel sali, cukuru. Vaku virsu, fridza ieksa, pietiek uz
nakti. Sataisu lielu skivi ar lasmaizitem, pietiek 2-3 d. Tas i, ja neatstaj ar sieviski. Noverots, ka tad atri pazud.. ☹️🤣 #6 2024-06-03 22:04 baalzams: Jā, tieši tā arī daru, tikai bez cukura, ar citronpipariem un Himalaju sāli. Ja nevēlos ēst šādi pagatavotu svaigu, tad, pirms lieku cepeškrāsnī cepties, zivs porcijas gabaliem uzspiežu citrona sulu. Garšo arī vienatnē. :D
#7 2024-06-03 22:29
Pārējos 9 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Cidoniju sula (11)
Vai esat spieduši sulu no cidoniju auglīšiem ar neizņemtām sēkliņām ar elektrosuluspiedi "Sadovaja"? Jautāju tāpēc, ka ...
olīveļļa CEPŠANAI (20)
Nu kā lai saprot kuru olīveļļu tad ir pareizi izmantot cepšanai??? Pavisam ir skaidrs tas, ka ja dūmo cepot, tad nevar. ...
Kartupeļi (43)
Tagad modē ir, it īpaši sievietēm, kas ievēro dažādas diētas, atteikties no maizes un kartupeļiem uzturā. Bet no otras ... |