![]()  | |||
  | 
| 
 
Iepazīsties
360 lietotāji on-line
72 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
 
     
Reģistrētiem lietotājiem    
  
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
 
 | 
 fargo dienasgrāmata 
 
 
 
 Tavs komentārs 
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. 
Kā pareizi pasterizēt ābolu sulu, lai saglabātu vitamīnus? (5)
 
Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti ... 
Ko darīt ar rūgtiem gurķiem? (17)
 
Nezinu ko lai iesāk ar šī gada gurķu ražu, visi gurķi rūgti. Ne jau nu pirmo gadu gurķus audzēju, bet tā nu ir pirmo ... 
Pildījums plānajām pankūkām (8)
 
TKKK, iesakiet ar ko pildīt plānās pankūkas! Tipa vajag recepti tam pildījuma maisījumam. (piem. , biezpienpildiijumam, ... 
Ēšanas kultūra, inteliģence un liekais svars. (58)
 
Mēdz teikt, ka cilvēks ir tas ko viņš ēd, kāpēc pie mumsiem ir tik daudz cilvēku, kas neprot un nesaprot ko un cik ... 
Marinēta paprika (8)
 
Atradu recepti, ko kādreiz pierakstīju no raidījuma "Pagrabā pie Bez tabu". Vai esat gatavojuši papriku ziemai, bez ...  | ||||||||