![]() | |||
|
Iepazīsties
350 lietotāji on-line
72 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
988 dienasgrāmata
filmasmultenes: Jo tas ir garsiga uzkoda no ka neateikties. Ar 101 garsam un veidiem.
#3 2023-02-21 14:07 988: Pietrukst saldais ediens. Ej meza, nopluc abolus un bumbierus? Apelsini jau neaug.. 🙄
#4 2023-02-21 14:13 filmasmultenes: Nau savadi. Vini ir tik garsigi ka neateikties. Uz sava veca krievu laika murisa cepu. Man tak nau nekadu dargo elekroprecu. Edu tikai no lielas gimenes plasmasa blodas.
#7 2023-02-21 14:28
Pārējos 34 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Vīriešu zapte - recepte (3)
Lūdzu,lūdzu padalieties konservu, tautā saukti "Vīriešu zapte", receptē!
Jūsu kulinārās fantāzijas? (19)
štrunts par seksu, labāk pastāstiet par kulinārām fantāzijām, ko neuzdrīkstaties | neprotat | slinkums īstenot! ;)
PIPARKŪKU GLAZŪRA (7)
kā pagatavot, tas ir skaidrs, bet man jautājums - kā no dabīgajām izejvielām pagatavot zaļu vai zilu un citas krāsas? ...
Kas ir jūsu firmas ēdiens? (52)
Piemēram, pie manis radi, draugi un paziņas nāk paēst ķīniešu ēdienus, sevišķi vistiņu visādos izpildījumos, ceptus ... |