![]() | |||
|
Iepazīsties
330 lietotāji on-line
85 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
988 dienasgrāmata
filmasmultenes: Jo tas ir garsiga uzkoda no ka neateikties. Ar 101 garsam un veidiem.
#3 2023-02-21 14:07 988: Pietrukst saldais ediens. Ej meza, nopluc abolus un bumbierus? Apelsini jau neaug.. 🙄
#4 2023-02-21 14:13 filmasmultenes: Nau savadi. Vini ir tik garsigi ka neateikties. Uz sava veca krievu laika murisa cepu. Man tak nau nekadu dargo elekroprecu. Edu tikai no lielas gimenes plasmasa blodas.
#7 2023-02-21 14:28
Pārējos 34 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Garšvielas aukstajai gaļai (10)
Padalieties pieredzē kādas garšvielas kurš liek vārot auksto gaļu. Es vāru ar tradicionālajām, sīpols, pēpersīļa sakne, ...
Šampinjonu cepšana - eļļa vai margarīns? (22)
Internetā esmu noskatījis recepti "sviestā cepti šampinojni". Bet man nav sviesta un negribu arī pirkt, jo nebūs kur ... |