![]() | |||
|
Iepazīsties
110 lietotāji on-line
88 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
kloss dienasgrāmata
Hiacinte_B: O, jā māte Google patiesi spēj pārsteigt. Es arī meklēju kaut ko par matiem un frizūrām, nu tādas pēles atradu, pilnīgi apsmējos. Piemēram šī pērle: Skaisti putekļainie īpašnieki bieži vien nezina, kā to izdarītlai gulēt garus matiņus, tādēļ visas viņu frizūras ir samazinātas līdz parastajai astei, lai gan patiesībā ir daudz stilizēšanas iespēju. Piemēram, jūs varat pļaut knaibles uz nakti un mosties ar greznām cirtas no rīta. Ja jūs joprojām nevarat atteikties no zirga astes - eksperimentējiet: aptiniet pamatni ar virkni matu, sakuliet to ar rokām, izstiepiet pusi asti uz āru, veidojot grozu. Tās jaunās dāmas, kuras patīk pārsteigt, jūs varat ieteikt jums izveidot aploksni ar matiem: stiept asti caur gumijas pusi, un viena daļa stiept pilnībā, tad izveidojiet ilgu lentu virvi. :DDD
#1 2021-07-17 20:25 debra1: ....te jau latvietis ar latvieti vairs nevar sarunaaties neiesprauzot kaut ko no citTAUTIESIEM(okupantiem).....
#2 2021-07-17 22:03 siikaa16: Dzimtene nav jāraksta ar lielo burtu. (Ja ar to nesākas teikums). Tas jau agrāk bija Lielā Tēvija un Dzimtene. Sen jau zem cita karoga dzīvojam.
#3 2021-07-18 02:09 Kencis: Atradis par ko uztraukties ! 😂😂😂 Es jau sen latvija rakstu ar vienādiem burtiem , bez lieliem , un laikam tā arī līdz mūza galam darīšu , bet Latvijas PSR , tur gan bija tas lielais burts vērtīgs !
#4 2021-07-18 10:16 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Briseles kāpostu marinēšana (6)
Briseles jeb rožu kāposti.Vai tos vispār marinē? Ja kāds var tad lūdzu iesakiet kādu recepti.
Kā iemarinēt gaļu? (14)
gribu izžāvēt gaļu, bet sasālīta un ar garšvielām īsti nepatīk. Mammā kādreiz mācēja samarinēt ļoti garšīgu, bet ... |