![]() | |||
|
|
Iepazīsties
210 lietotāji on-line
85 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Eduards74: Nē es vietējā gadjužņikā barojos.
Jā gatavoju, kad sulainis atvaļinājumā un mūza atlidojusi. #2 2021-03-28 19:40
Pārējos 5 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Olu krāsošana (6)
Kā ar dabīgiem līdzekļiem interesanti nokrāsot olas? Tradicionālās krāsošanas receptes ar sīpolu mizām, diedziņiem, ...
Baraviku žāvēšana (11)
ir kādam kāda laba (un praksē izmantojama) metode, kā baravikas sažāvēt? var jau protams samarinēt, bet nav to ...
Kā dabūt skābumiņu maizītei, cepot saldskābmaizi no ... (14)
Sāku cept saldskābmaizi no `formas ķieģelīša,bet priekš manis skābuma pamaz.Citronskābi neatzīstu. Ābolu pierīvēju..ko ... | ||||||||