![]() | |||
|
|
Iepazīsties
200 lietotāji on-line
67 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
lazdarr dienasgrāmata
jasmina10: M_A pareizi saka - dzer svaigu!
Un vispār jau ķirbīti, dienā atkārtoti, ir pagrūti iedzert, lai arī tur būtu kādas citas piedevas. Es parasti pievienoju burkānu vai ābolu. Interesanti būtu dzirdēt, kas ir tas, ko Tu pievieno piedevai? #3 2021-02-08 10:39 lazdarr: Kāds veselības pulveris, ko iesaka ar sulām sajaukt. Biete vai burkāns, selerijas kāts..Skaidrs, ka jāiemanās ~ 1- 1.1/2 glāzi izspiest.
#5 2021-02-08 23:45 Drole: Visi kjirbji nav vienliidziigi. Taa saucamie ´Halloween pumpkins´ ne peec kaa negarsho. Toties kjirbju seeklaas ir daudz vairaak mineraalvielu un E vitamiina, nekaa pashos kjirbjos.
#4 2021-02-08 13:48 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Ievārījumi - kā pareizi sterilizēt ievārījuma burkas? (14)
Kā pareizi sterilizēt burkas ievārījuma uzglabāšanai ziemā? Vasara ir īstais ogu laiks. Šobrīd zemeņu un ķiršu ...
Čuguna panna piedeg (22)
Iegādājos jaunu čuguna pannu, bet ir problēma ar to, ka tā piedeg? Lūdzu jūsu pieredzi un varbūt jums ir izdevies tikt ...
Maizes recepte un cepšana? (14)
Gribu iemācīties cept maizi... Varbūt kāds var palīdzēt? Starp citu, ļoti mīļa dāvana Ziemassvētkos.
Kā likt uz galda asinsdesu? ! (19)
ar ko ēst asinsdesu, tikai ar brūkleņu zapti? kas vel piederētos klāt pie asinsdesas?
Saceptas gailenes paliek rūgtas (17)
Kādēļ tikko saceptas gailenes esot izrādījušās rūgtas, galīgi neēdamas? (bija saldetavā 10 dienas turētas pirms ... | ||||||||