|  | |||
| 
 | 
| 
Iepazīsties
400 lietotāji on-line
69 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
      
Reģistrētiem lietotājiem    
  
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
 | Dienasgrāmatas (blogi)
 
 Tavs komentārs Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. 
Paskaidrojiet man lūdzu, kas ir "kanēļa virtulis" ? (12)
 Kautkaads izklaides eediens jauniessu viduu :) 
Ābolu vīns (10)
 Tik daudz dažādu viedokļu par sulas,ūdens un cukura proporcijām ābolu vīnam,arī par pašu vīna gatavošanu...Kāda ir jūsu ... 
Kur dabūt jūras kāpostus un asinis? (13)
 kāds zina kur dabūt šīs lietas? jūras kāpostus vnk parastus bez garšvielām un eļļas kā veikalos. asinis labāk svaigas ... 
Kā pareizi pasterizēt ābolu sulu, lai saglabātu vitamīnus? (5)
 Lai iekonservētu sulu un tā nebojātos, to parasti uzvāra, salej burkās/pudelēs un aizvāko. Līdz šim tā arī parasti ... 
Saldēti ķiploki (11)
 vai var likt saldētavā ķiplokus? ja var tad kā- vai nomizot,vai labāk ar visām miziņām? | ||||||||