![]() | |||
|
|
Iepazīsties
400 lietotāji on-line
72 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
jeep dienasgrāmata
InJanis: Njacinksti tautieti !!!!!
litruha tas ir normals pieteiciens atslegai ar uz ieeju ´bedu ieleja ´ 200 grami gan....................ka maza nevainiga berna purkskjis pirms miega ;-))))))))))) Koroce.. vajag tikai rakti..................... #1 2019-05-29 13:11 nazis: Process parasti notiek pretēji - no 1 litra iztvaicē un kondensē tos 200 gramus, un tajā katlā paliek ikdienība, pelēcība, rutīna. Tikai vai šī esence bez zacenes būs pietiekama, un paģiras nebūs pārāk mokošas.
#2 2019-05-29 14:12 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kādu zupu vārīt? (26)
Lūdzu receptes ar jaunām un interesantām zupām..soļanku, tomātu, siera, borščus vistas un visas pārējās parastās zupas ...
Lielogu dzērveņu sukādes (3)
Vai kāda/s ir taisījusi/is lielogu dzērveņu sukādes? Šobrīd man top šīs sukādes, bet sapratu, ka pati nekad tādas ...
Kur nobaudīt sama fileju? (12)
Iesakiet kādu labu restorānu rīgā kur nobaudīt labi pagatavotu sama fileju?
Aveņu tēja (20)
Kad biju sīks, vecmamma, ja pareizi atceros, salauza dārzā aveņu zarus, izvārija tēju, kura smaržoja un garšoja riktīgi ... | ||||||||