FILMAS BILDES SPĒLES APSVEIKUMI ČATS REKLĀMA oHo.lv VIP
Reģistrētiem lietotājiem



Reģistrēties Aizmirsu paroli!
nazis dienasgrāmata
 Ceturtdiena 14-03-2019 17:57 34  105

Vīns

Atveda man vīnu no pašas Francijas. Izcils vīns. Noteikti dārgs.

Nepratu novērtēt. Atzinības un slavinājumu vārdu vietā tik vien izspiedu no sevis, kā skābu smaidu. Labam vīnam būtu jābūt labam arī vīna nepazinējiem, bet man neizdevās sagaršot tās smalkās nianses, kas kaut kāda gada Chateau Latour (Cabernet Sauvignon) vīnu no Bordo padara pārāku par parastu Cabernet, kas paņemts vietējā veikalā no apakšējā lētākā plaukta, vai to spāņu ražojumu, kurš iepakots tetrapakā un izmantojams vien gaļas marinēšanai. Skābs paliek skābs.

Nebārstiet cūkām pērles un nelejiet man labu vīnu!

Sašutuma kliedziens pret debesīm profils
Komentāri
arturo1963: Man taa pati nelaime-nesaprotu tos daargos skaabulus.Ja veel pie kaada eediena ,tad veel,bet taas nianses kaut kaa nepiefikseejas.Tiesaam marineesanai domaats etikis.
Bet taas ir manas sajuutas,ir eksperti,kas tur ko sagarso.Visu cienu!
#1
2019-03-14 18:08
nazis: Tur noteikti kaut kas ir, bet, cik daudz ir jāizdzer, lai to saprastu? Man laikam par vēlu sākt vīnu iepazīšanu.
#4
2019-03-14 18:28
Luusila: Es savā lutausībā speru vēl vienu soli un neizprotu pie vīna pasniegtā sapelējušā siera izcilo labumu. Manuprāt, sapelējis ir sapelējis- beigts un pagalam.
#2
2019-03-14 18:15
nazis: Dažiem tas sapelējušais siers garšo arī bez vīna. Lai viņiem laba apetīte! Par gaumi jau nestrīdas.
#5
2019-03-14 18:30
langstinsh: Vai kā garšo dzidraisšnabītīs....
Nē?Bet dullumu gribās!
Tomēr paliekam pie ALIŅA!
#3
2019-03-14 18:15
nazis: Es arī palieku pie aliņa. Tas ir demokrātisks dzēriens, un neviens, kas dzer Aldari, neteiks ka Lāčplēsis tāpēc ir sliktāks. Katram sava marka bez sacensības un konkursiem, un visiem labi.
#6
2019-03-14 18:32
arturo1963: Piekriitu par alinu,der vienmeer un visur.Kaadreiz arii kaads dzidraa malcins nav par launu,taa,asinsritei.
Nez,vai taa superviina kvalitaate sleepjas daudzumaa,liekas,tas vairaak domaats ostiisanai un meeles galina pameerceesanai.
Par to sieru-reiz redzeeju TVraidiijumu,kur tas plasi tika apspriests,un iipasi pikants seviskiem gardeeziem esot taads,kur jau musu kaapuri kuunojoties.Nemeloju,taa kaads eksperts klaastiija!Tur nu gan [manaa skatiijumaa!]ar viinu vien nepietiktu...
#7
2019-03-14 18:47
Pārējos 27 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji.
Tavs komentārs

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.

Murkeļu mērce ir indīga? (9)
Iztaisīju pirmo reizi mūzā murkelu-kervelu mērci,tagad baidos barot savu gimeni, esot indīgas ko jūs sakāt?
Cik ilgi jācep šampinjoni? (5)
Cik ilgi uz pannas būtu jācep šampinjoni, lai būtu gatavi un nebūtu pārdedzināti?
Ēdieni no ķirbja. (16)
Kādus siltos ēdienus ieteiksiet ar ķirbi? Salātus ne.
Vīnskābe (4)
Kur var nopirkt vīnskābi?

Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.