![]() | |||
|
Iepazīsties
450 lietotāji on-line
67 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
DanaL: Mani absolūti nesatrauc ka esmu plēsēja, kas 4-5 dienas nedēļā uzēd 150-200 g gaļas (protams, apstrādātu). Vēlams karbonādes vai kotletes veidā.
Un mani neuztrauc, ka tas ir sadalīts dzīvnieka līķis, kā savos murgos mokās visi vegāni un veģetārieši, domādami,ka šādu murgu iespaidā viņi savā garīgajā attīstībā ir pakāpi augstāk par mani. #1 2018-12-15 14:39 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā karsē ābolu sulu? (10)
Cik ilgi jākarsē? Vai jāvāra? Gribēju pildīt 1,5 litrīgās stikla burkās...
Fermentētas melnās uguspuķes (Ivan čai) tējas pagatavošana (9)
Mīļie OHO biedri! Rakstu,jo vēlos ar to nodarboties šajās dienās. Gribu dzirdet jūsu pieredzes stāstus.Tātad-vai kāds ...
Sarkanās jāņogas, receptes (15)
Ui, nju padalieties, virtuves expert/es /ti, ko vēl bez želejas un sulas var tādu feinu uzvērpt no sarkanajām jāņogām?:)
Vēdiskie (veģetārie) ēdieni! (14)
Kādas interesantas receptītes! Varbūt pašu eksperimentētas! Apraksti, + bildītes,ja šeit tas ir iespējams.. |