![]() | |||
|
Iepazīsties
60 lietotāji on-line
77 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Esari: Vot blins, atgādināji što te, ar to boļsebiku bļembuku- tos mongoļus-tatārus, kuri ar zin, "jauki" ierēca par gūstekņiem...
Viens ciparnieks nogāsts, pžec- Gitļera pobeģili! Urjā, urjā!😸 #2 2017-10-18 22:00 Esari: Piparmētru ņammāju- noo stress..!😁
Zinu kas tas ir tapē jau teicu ko teicu😎 #5 2017-10-18 22:13 derevnja10: Nesaprotu vienu. Kāpēc tiek darīts viss iespējamais un neiespējamais, lai viņi ātrāk atgrieztos.......
#7 2017-10-18 22:15
Pārējos 18 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā pagatavot kremu no biezpiena un svaigām ogām? (2)
Esmu ēdusi kremu, kurā bija zemenes,ķirši.bija garšīgs. Pati neprotu pagatavot. Vai kāds neieteiktu recepti.
Kā pagatavot siera masu fondī (karsēšanai)? (4)
Kā pats var pagatavot siera masu fondī (karsēšanai)? Veikalā gatavo maisījumu neatradu. Palīdziet, lūdzu!
Boles recepte (7)
Boles recepte kādiem 10 cilvēkiem. Vai kāds var pakonsultēt? varbūt zin kur meklēt?
Mežakuiļa pagatavošana (15)
Mežakuiļa gaļa (gurns). Kā vislabāk pagatavot, lai nejustu nepatīkamo piegaršu? :)
Ar ko cienājat savus viesus? (30)
Iedvesmas krīze.:) Kas būtu tāds labs viesību ēdiens, ar ko cienājiet savus ciemiņus? Tā kā nezinu, vai atvasis būs ... |