![]() | |||
|
|
Iepazīsties
170 lietotāji on-line
129 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
taizelis22: Galvenais zeksologs Ēzelsons laikam snauž./uzrauj/Pīrādziņ,nāc ārā,nāc ārā!
#2 2017-08-27 15:41 jozolsen: dzēsts 2017-08-28 23:18
Pārējos 6 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kabači ziemai (4)
Kabači ziemai. Sakiet,kā jūs tos gatavojiet, interesantāk kā marinētus,bet ne sevišķi sarežģīti.
Sarkanvīns (27)
Vai tiešām sīvs sarkanvīns tiek uskatīts par labu vīnu ? Kāpēc ? Te uzdāvināja skābulīti no ASV , un saka kad labu ...
Kaut ko vienkāršu no brokoļiem? (15)
Interesē brokoļi. Savulaik Maxima bija fantastiski brokoļu salāti - visādi dārzeņi, brokoļi, protams un tas viss ar ...
Suši rīsu vārīšanas laiks (9)
suši. visi saka ka rīsi ir jāvāra apm. 20 min, bet ko nozīmē jāvāra 20 min - es piem nesaprotu - nomazgāju rīsus, ...
Kā dabūt skābumiņu maizītei, cepot saldskābmaizi no ... (14)
Sāku cept saldskābmaizi no `formas ķieģelīša,bet priekš manis skābuma pamaz.Citronskābi neatzīstu. Ābolu pierīvēju..ko ... | ||||||||