|
Iepazīsties
450 lietotāji on-line
82 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
Marija_Anna: Es tradicionāli katru gadu spiežu uz lodžijbaziliku , lodžijpiparu un lodžijrozmarīnu. Rezultāts priecē :) Ar tomātiem un gurķiem toč vien niekošanās zaļās masas veidā sanāk.
#1 2016-10-23 21:18 fiffaaC: Oo, jaa, baziliks prieceeja, rozmariins ar oregano arii, bet nu piparmeetra izveersaas taa, ka visiem atlika vien pierauties :D
#2 2016-10-23 21:22 joga: ....tomātu lapas superīgi noderēja mazsālītajiem gurķēniem ;)
Nekad nebiju dzirdējis...:)) #3 2016-10-23 21:51 fiffaaC: Ot tagad dzirdeeji! :) Pameegjini, super garsha! Dilles, kjiploks un tomaateenu lapaas ;)
#4 2016-10-23 21:56 Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji. |