![]() | |||
|
Iepazīsties
110 lietotāji on-line
84 jubilāri
Populārākie
Iztaujāšanas centrs
Vakara plāns
Skaties
Foto albumi
Foto vērtēšana
Lasi un piedalies
Pieredzes apmaiņa
Interešu grupas
Dienasgrāmatas
Dzejoļi - dzīvā dzeja
Noderīgi
Sapņu tulks
Filmas, kino
Apsveikumi
Par oHo.lv
Palīdzība
Atsauksmes
Reģistrētiem lietotājiem
Reģistrēties
Aizmirsu paroli!
|
Dienasgrāmatas (blogi)
fiffaaC: Ko noziimee: vairaakkaart eedamas? Tas ir, kad apeed, izvemj un atkal apeed?
#3 2016-08-19 19:45 Neesmu_Alise: Nesaprot, kāpēc Pēteris gatavo sēnes? (sievasmātēm ir arī lētāki varianti)
#6 2016-08-19 20:03
Pārējos 19 komentārus var lasīt tikai oHo.lv reģistrētie lietotāji. Tavs komentārs
Komentārus var pievienot tikai reģistrēti lietotāji.
Kā gatavot un glabāt smiltsērkšķu sulu? (2)
Padalaties, lūdzu, pieredzē: kā vislabāk pagatavot un uzglabāt smiltsērkšķu sulu?
Apšu beku gatavošana (10)
man iedāvināja apšu bekas.....neko par tām nezinu un sēnes vispār nepazīstu, tikai dažas. ko lai ar tām dara? vai ...
Kafijas pupiņas (21)
Nolēmu sevi palutināt ar svaigi maltu kafiju un nopirku Merild kafijas pupiņas. Samalu un uztaisīju kafiju, tik tā ...
Kāpēc visi pudeļu ali ir gāzēti? (29)
Atceros, ka padomju laikos gāzēja limonādes, bet ne alu. Vai, varbūt, kļūdos? Mūsu senči tak arī negāzēja alu, ko ... |